Drafti 2021 i NBA është caktuar të Enjten 29 Korrik dhe edhe një herë të paktën në NJ Hooper pritet të zgjidhet.Source link

LE PERGJIGJE

T'lutem fut komentin tuaj!
T'lutem fut emrin ketu