ProFootball Bisedë në NBC Sports

Urban Meyer merr një mësim të shpejtë në lidhje me jetën në NFL

Urban Meyer po merr një shije të shpejtë të asaj që Nick Saban përjetoi. Trajnerë të suksesshëm të futbollit kolegj bëhen, si një çështje praktike, perandorët e qyteteve në të cilat ata jetojnë dhe punojnë. Ata mund të bëjnë shumë çfarë të duan, të punësojnë kë të duan, të thonë çfarë të duan për të justifikuar çfarëdo vendimesh të këqija që marrin, [more]Source link

LE PERGJIGJE

T'lutem fut komentin tuaj!
T'lutem fut emrin ketu