Associated Press

Redick, Mavs playoffs sy si roje bashkohet me ekipin pas tregtisë

JJ Redick nuk ka një numër ideal të lojërave në mendje për tu përgatitur për playoffs me Dallas Mavericks, të cilët po mendonin pas sezonit kur fituan rojën e skuadrës me një kontratë të skaduar. “” Numri ideal është sasia më e madhe e lojërave të mundshme “, tha Redick, i cili po rikuperohet nga një dëmtim në thembra të djathtë që kërkoi një injeksion dhe luajti për herë të fundit më 3 Mars. Mavericks bëri një marrëveshje pak para afatit të tregtimit 25 Mars, duke marrë Redick dhe Nicolo Melli nga New Orleans për James Johnson, Wes Iwundu, një mbledhje drafti në raundin e dytë në 2021 dhe para në dorë.Source link

LE PERGJIGJE

T'lutem fut komentin tuaj!
T'lutem fut emrin ketu