MMA Javore

Bonuse të UFC Vegas 22: Katër nokaut sjellin në shtëpi 50,000 dollarë

Me disa për të zgjedhur, nokautet vendosën natën kur shpërblimet e UFC Vegas 22 u njoftuan të Shtunën. Kishte gjashtë nokaut për të zgjedhur, kështu që zyrtarët vendosën të hiqnin dorë nga një bonus i Luftës së Natës në mënyrë që të jepnin katër nderime të Performancës së Natës. Secili fitues i bonusit u pagua një shtesë prej 50,000 dollarë mbi pagën e tij ose të saj të kontraktuar. Max Griffin, Adrian Yanez, Grant Dawson dhe Bruno Silva të gjithë shënuan 50,000 dollarë Performanca e Bonusit të Natës për punën e tyre të jashtëzakonshme në UFC Vegas 22. Performanca e Uthës e UFC Vegas 22: Max Griffin Max “Pain” Griffin fitoi performancën e tij të natës bonus duke mbjellë fytyrën kineze Song Kenan me një kombinim të egër një-dy për të siguruar një nokaut të spikatur në 2:20 në raundin e parë të kategorisë së kategorisë së kategorisë së kategorisë së kategorisë së kategorisë së kategorisë së mesme. https://twitter.com/ufc/status/137348356835354238464?s=20 Performanca e UFC-së 22 e Natës në Ugas: Adrian Yanez Adrian Yanez siguroi bonusin e tij prej $ 50,000 pasi ai dominoi ish-kampionin e Combate Americas Gustavo Lopez. Gjatë gjithë luftës, Yanez ishte i durueshëm dhe eci poshtë Lopez pa pushim, duke arritur përfundimisht nokautin 27 sekonda në raundin e tretë të tendencës së peshës së tyre kryesore. https://twitter.com/ufc/status/1373467670067216385?s=20 Performanca e Natë e UFC Vegas 22: Grant Dawson Grant Dawson meritoi me të drejtë bonusin e tij në shtëpi në mënyrën më mahnitëse nga ndonjë prej shpërblimeve në këtë kartë. 27-vjeçari nokautoi Leonardo Santos me çekiçë të egër me vetëm një sekondë të mbetur në raundin e tretë të periudhës së peshave të lehta. Pesha e lehtë e re vazhdon ngjitjen e tij të shpejtë në UFC ndërsa zgjati serinë e fitoreve në tetë. https://twitter.com/ufc/status/1373447395946721282?s=20 Performanca e UFC-së 22 e Natës në Ugas: Bruno Silva Bruno Silva fitoi një Performancë të Bonusit të Natës për ndërprerjen e tij të JP Blen në periudhën e tyre të peshës së lehtë. “Bulldog” kontrolloi luftën nga kërcimi, si në këmbë ashtu edhe në tokë, duke ulur goditje të pastra dhe duke rënë Buys me një të djathtë të drejtë. Kjo shënoi fillimin e fundit, dhe me shpinën pas murit në një seri humbjesh me dy luftime, Silva dorëzoi dhe përfundoi në 2:56 në raundin e dytë. https://twitter.com/ufc/status/1373424140879859717?s=20 Aleksandër Volkanovski rezulton pozitiv për COVID-19, Brian Ortega luftë titulli UFC 260 i hequr

Source link

LE PERGJIGJE

T'lutem fut komentin tuaj!
T'lutem fut emrin ketu