Reuters

Ancer meksikan goditi me penallti me dy goditje në Masters

Shkelja erdhi në pesën e pestë të 15-të dhe penalltia do të thotë që meksikani bëri një gomar të trefishtë, duke e lënë atë në një barazim për vendin e 52-të, 10 goditje prapa liderit Justin Rose. “Pasi Z. Ancer kishte nënshkruar kartelën e tij … provat video u rishikuan nga Komiteti në lidhje me një shkelje të mundshme të Rregullës 12.2b (1), e cila thotë se prekja e rërës në një bunker prapa topit rezulton në një penallti,” Augusta Tha Kombetari. Ancer, duke luajtur në Master të tij të dytë, tha se ai ishte informuar se ndëshkimi ishte për “kullotjen e rërës pa dashje” me shpinë.Source link

LE PERGJIGJE

T'lutem fut komentin tuaj!
T'lutem fut emrin ketu