Humbja në LA zbulon se Luftëtarët kanë në plan të përqendrojnë vëmendjen drejt së ardhmes fillimisht u shfaq në NBC Sports Bayarea

Steve Kerr dhe Warriors ishin të gatshëm të heqin dorë nga një lojë të Enjten mbrëma për të bërë një pikë më të gjerë dhe vendimi i tyre për të rrezikuar shanset e tyre duhet të jetë më i lehtë për tu tretur për aq sa nuk kishte gjasa të fitonte gjithsesi.

Por nënvizimet si gjatë dhe pas Luftëtarëve u goditën nga Clippers të fuqishëm sugjeruan diçka më shumë. Kjo humbje dukej se hapte edhe më shumë një derë tashmë të çarë sa për të parë përtej këtij sezoni.

Shenjat në mënyrë të bollshme treguan Luftëtarët që drejtojnë drejt së ardhmes. Ka pasur tregues të tjerë këtë sezon, por kjo ishte treguese e marrjes së vështrimit të zgjatur.

Vendimi për të disiplinuar rishtarin James Wiseman, të cilin Warriors nuk ngurrojnë ta referojnë si një gur themeli të ardhshëm, kishte të bënte me të ardhmen. Rreth një 19-vjeçari duke u informuar me ngulm se detyrimet e tij nuk duhet të merren me lehtësi.

“Kjo nuk do të ndodhë më,” tha Wiseman për harrimin e testimit të mandatuar në ligë COVID-19 dhe, për këtë arsye, nuk lejohej të bashkohej me Warriors në praktikën e tyre të parë të pushimit pas All-Star të Mërkurën.

“Kjo është e gjitha pjesë e zhvillimit si një lojtar i ri,” tha Kerr për Wiseman.

“Ne jemi me fat që e kemi atë. Ne po përpiqemi ta ndihmojmë atë të bëhet lojtari që mund të bëhet ”.

Por ishte edhe diçka tjetër që Kerr tha gjatë konferencës së tij për shtyp pas ndeshjes, që nënkuptonte se qëllimi i këtij sezoni është drejt eksperimentimit sot me shpresën për të ndërtuar një të nesërme më të mirë dhe më të ndritshme.

Një gjykatë e re për njësinë e dytë, me Nico Mannion në pikë dhe Jordan Poole në roje të shtënat, u zbulua, duke hapur lagjen e dytë dhe të katërt. Ata ishin më mirë në tremujorin e katërt të parëndësishëm sesa në sekondën potencialisht kuptimplotë.

Por mësohu t’i shohësh, me Wiseman, sepse ka edhe më shumë për të ardhur.

“Sigurisht, kjo nuk është diçka që unë thjesht do të bëj për një lojë,” tha Kerr. “Do të luaj së bashku ata djem. Më pëlqen potenciali. Kemi një çift djemsh që mund të drejtojnë marrjen e roleve dhe janë me të vërtetë kalues ​​të mirë, dhe ne e kemi James të zhyten në buzë. Ka shumë potencial atje.

“Ju nuk vendosni vetëm një grup të tillë për një ose dy lojë dhe humbni besimin. Ju keni për t’i dhënë një shans. Ne e kaluam gjysmën e parë të sezonit duke luajtur një njësi të dytë që kurrë në të vërtetë nuk mori ndonjë tërheqje, kështu që thjesht ndihet si një kohë e mirë për të provuar një tjetër ndikim. “

Kjo është më shumë si Kapitulli II i zbulimit të qëllimshëm të skenarit të Golden State për skenarin 2020-21, me Kapitullin I të përfunduar 31 ditë më parë, kur Kerr tha, me bindje, se ai ishte “në lojë të gjatë” dhe nuk po i rrit minutat e Stephen Curry në “Ndjekja fiton”.

Mannion mbush 20 vjeç të Dielën. Wiseman mbush 20 vjeç më 31 mars. Poole mbush 21 vjeç në qershor. Ata janë shumë të rinj për të qenë në modalitetin “fito-tani”.

Minutat e Wiseman do të vinin gjithsesi, por lartësia e Mannion dhe Poole nënkupton zhvlerësimin e veterinerëve si Brad Wanamaker (32), Damion Lee (28) dhe ndoshta Mychal Mulder (26) Lee luajti 11 minuta në çerekun e tretë dhe të katërt të enjten, ndërsa Wanamaker dhe Mulder nuk luajtën fare.

Për më tepër, nuk kishte tundim për të luajtur as Wanamaker ose Mulder. Kjo do të ishte prezantimi i njësisë së dytë të epokës së re, e ndërtuar jo tani, por për vitet që vijnë. Dhe kjo tregoi.

“Ka disa djem të rinj në atë grup, kështu që pritet të pritet,” tha Kerr. “Do të ketë disa përpjekje. Më pëlqen potenciali. Më pëlqen energjia që ata treguan dhe ata u kthyen dhe luajtën shumë më mirë në çerekun e katërt. ”

Për qëllime të konkurrencës, tremujori i katërt nuk kishte rëndësi. Për qëllimet e vitit 2021 dhe më tej, mbase ka pasur rëndësi.

Ajo që kishte rëndësi është që Luftëtarët të kuptojnë se ndjekja e tyre e deklaruar e farës nr 6 po bëhet më pak realiste me secilën humbje. Dhe kjo ishte një natë kur ishte e qartë se ata po e kapnin me të.Source link

LE PERGJIGJE

T'lutem fut komentin tuaj!
T'lutem fut emrin ketu