Siç rezulton, Kyle Kuzma shënoi në zhurmë.

Të Dielën vonë në mbrëmje, në prag të afatit të fundit për lojtarët që të nënshkruajnë zgjatje rishtar, Kuzma dhe Lakers erdhi në marrëveshje për një marrëveshje tre-vjeçare me vlerë 40 milion dollarë.

Lajmi për marrëveshjen erdhi pak më vonë një raport tjetër sugjeroi që bisedimet e zgjatjes ishin “në tryezë”, por padyshim, palët ishin në gjendje të përpunonin diçka që do ta ndihmojë Kuzma të shmangë pyetjet sezonale në lidhje me të ardhmen e tij.

Nëse zgjatja nuk do të realizohej, Kuzma do të ishte bërë një agjent i lirë i kufizuar në përfundim të sezonit 2020-21. Në vend të kësaj, ai dhe Lakers janë ripranuar me njëri-tjetrin.

Sipas Adrian Wojnarowski të ESPN, marrëveshja është e garantuar për dy vitet e para, me Kuzma që mban një opsion lojtari gjatë vitit të fundit. Kjo i jep atij mundësinë për të zgjedhur një agjensi falas pas sezonit 2021-22 nëse performanca e tij gjatë dy sezoneve të ardhshme rrit vlerën e tij në treg të tillë që do t’i japë atij një ditë më të lartë pagese.

Në lidhje me perspektivën e Rob Pelinka dhe stafit të tij në listën e tyre aktuale, mbetet për arsye se ata janë të kënaqur me përkushtimin ndaj bërthamës aktuale – një që ndodh të jetë më i ri dhe të paktën i ngjashëm i talentuar me skuadrën që fitoi sezonin e kaluar në Kampionatin NBA.

Të paktën për dy sezonet e ardhshme, Kuzma pritet të përkrah LeBron James dhe Anthony Davis. Nuk është një vështrim i keq për secilën palë duke marrë parasysh faktin që “Kuz” u shfaq si një parmak jetësor në rotacionin e Kampionit NBA 2020.

Source link

LE PERGJIGJE

T'lutem fut komentin tuaj!
T'lutem fut emrin ketu