Kyrie Irving nënkuptonte atë që postoi: Kobe Bryant duhet të jetë logo e re e NBA.

Brooklyn Nets roja vazhdoi shtytjen e tij për logon e re dhe shpjegoi më tej pse është diçka që ai dëshiron ta shohë të bërë.

Irving: Kobe meriton logon e NBA

Irving postoi një fotografi të Kobe mbi logon e NBA në Instagram të Mërkurën, duke shkruar “Gotta Happen, idc atë që thotë kushdo”. Ai tha një ditë më vonë se është në rregull me udhëheqjen e akuzës për ndryshimin nëse duhet të jetë, duke i thënë Malika Andrews të ESPN se Bryants meritojnë ta shohin atë.

“Ai ishte standardi për brezin tonë dhe ai do të vazhdojë më tej,” tha Irving. “Dhe unë dua që kjo të jetë diçka në histori që do të ndryshojë përgjithmonë. Se brezi ynë ishte pjesë e këtij ndryshimi. Dhe, ju e dini, nëse kjo do të thotë që unë duhet ta çoj atë përpara dhe të vazhdoj bisedën, atëherë e shkëlqyeshme. Por unë mendoj se ai e meriton atë, unë mendoj se familja e tij e meriton atë, unë mendoj se ne e meritojmë atë duke parë madhështinë e personifikuar, si Mamba. Dhe kushdo që hyn në kampionat duhet ta dijë se ky është shembulli që u dha “.

Irving tha se ai nuk ka për qëllim të diskreditojë ndonjë nga figurat e tjera historike të kampionatit duke përmendur Bryant si logon. Ai e quajti atë “një rifreskim” një vit pas festimit të jetës së Bryant në Staples Center.

Vanessa Bryant, e veja e Kobe, dha mbështetjen e saj për ndryshimin. Ajo ndau postimin nga Irving në historinë e saj dhe shkroi “Duaje këtë” të Mërkurën.

A do ta ndryshojë logo NBA-në?

Logoja aktuale është modeluar sipas rojes së Hall of Fame të Lakers, Jerry West, edhe pse liga nuk e ka pranuar kurrë që ajo të projektohet pas një lojtari në veçanti. West ka folur për ndryshimin e tij në të kaluarën dhe ka thënë ai është i lumtur t’ia japë dikujt tjetër. Thirrjet që Bryant të bëhet logo u ngritën pas vdekjes së tij në një aksident helikopteri në Janar 2020.

Ka shumë kërkesa për change.org për kampionatin për ta ndryshuar atë me një listë të 3.5 milion nënshkrimeve dhe numërimit. Alan Siegel, i cili krijoi logon e NBA, i tha Newsweek vitin e kaluar se është një “gjë me të vërtetë serioze që duhet të merret parasysh nga kampionati” pasi Bryant ishte qartë një figurë e respektuar nga lojtarët.

Ndryshimi i logos për Bryant nuk ka shumë gjasa. Dhe ndërsa shumë janë në favor të Bryant, siç përmendi Irving të Enjten, shumë kanë lojtarë të tjerë ikonë në mendje. Rastet mund të bëhen për Michael Jordan, Magic Johnson, Larry Bird, Bill Russell, Julius Irving, LeBron James dhe më shumë.

Më shumë nga Yahoo Sports:

Source link

LE PERGJIGJE

T'lutem fut komentin tuaj!
T'lutem fut emrin ketu