Boston Celtics janë vendosur të fillojnë sezonin e tyre NBA 2020-21 me një prirje para sezonit kundër Filadelfia 76ers të martën, 15 dhjetor me një numër pyetjesh që vërtiten rreth ekipit në lidhje me gatishmërinë e disa anëtarëve të rinj dhe rritjen e lojtarëve të shumtë që kthehen.

Për këtë qëllim, ekipi në Celtics Lab vendosi të provonte forcën tonë në të gjitha gjërat paralajmëruese, me mbi një orë parashikime për sezonin e ardhshëm, rishtarët e Bostonit, veterinerët dhe nënshkrimet e reja. Ne zhytemi në potencialin e ekipit për të fituar disa pajisje deri në fund të sezonit dhe i përfundojmë gjërat me një përmbledhje të superlativave të ekipit.

Bashkohuni me ne ndërsa Justin Quinn i Celtics Wire, Cam Tabatabaie i Celtics Hub dhe Alex Goldberg i Off the Glass marrin goditjen tonë më të mirë në atë që kjo skuadër mund të bëhet në kohën kur pluhuri të vendoset në Playoffs NBA 2021 në episodin e fundit të Celtics Laborator

Të ngjashme

Daniel Theis të ulet vs 76ers; mbështet protokollet e Celtics ‘COVID-19

Boston Celtics – Philadelphia 76ers parapamje e sezonit

Walker, Thompson, Langford OUT vs 76ers; Kjo është e diskutueshme

WATCH: Charlie Scott retrospektivë e karrierës dhe fjalim në Hall of Fame

Listë

NBA: Lista 2020-201 Boston CelticsSource link

LE PERGJIGJE

T'lutem fut komentin tuaj!
T'lutem fut emrin ketu