ProFootball Bisedë në NBC Sports

Patriotët e gjejnë veten të kapur në çështje gjyqësore midis Bret Bielema, Fondacioni Razorback

Trajnerët që pushohen nga puna me vitet e mbetura në kontratat e garantuara kanë dy mundësi: Mos punoni dhe paguheni 100 cent në dollar nga ish punëdhënësi ose merrni një punë dhe shikoni që shuma që i detyrohet ish punëdhënësit të zvogëlohet nga paratë e fituara në një Punë e re. Në thelb, trajneri që merr një tjetër [more]Source link

LE PERGJIGJE

T'lutem fut komentin tuaj!
T'lutem fut emrin ketu