Mund të ketë vetëm një grusht njerëzish që kanë aq shumë ndikim dhe domethënie në historinë e Dielleve të Feniksit. Paul Westphal ishte një Sallë Famer dhe një nga lojtarët më të mëdhenj të epokës së tij.Source link

LE PERGJIGJE

T'lutem fut komentin tuaj!
T'lutem fut emrin ketu