Si Steph me qëllim mund të ngadalësojë rrahjet e zemrës në mes të lojës fillimisht u shfaq në NBC Sports Bayarea

Një nga gjërat që bën Steph Curry aq unike është aftësia e tij për të lulëzuar si brenda ashtu edhe jashtë topit.

Kjo nuk ndodh rastësisht.

Etika e punës së kampionit tre herë në NBA është e pakonkurueshme dhe niveli i tij i kushtëzimit është jashtë Listave.

Por ajo shkon përtej formës kardiovaskulare.

“Era e dytë e Curry vjen nga aftësia e tij për të ulur me shpejtësi rrahjet e zemrës gjatë pushimeve të shkurtra, madje edhe në mes të lojërave”, shkruan David Fleming i ESPN. “Somethingshtë diçka që ai e stërvit trupin e tij për ta bërë.

“Sapo ai të marrë frymë në fund të shumicës së stërvitjeve, Curry shtrihet në shpinë, dhe [personal trainer Brandon] Payne vendos peshat e thasëve me rërë poshtë kafazit të brinjëve në mënyrë që të mbingarkojë dhe stërvisë, diafragmën e Curry.

“Përmes kondicionimit dhe teknikave të frymëmarrjes si kjo, Curry shpesh mund të zbutë rrahjet e zemrës së tij nën 80 gjatë një ndërprerjeje 90 sekondash.”

Shikoni episodin e fundit të Warriors Outsiders

Hej, ju nuk bëheni i vetmi MVP unanim në historinë e NBA përmes fatit.

Curry gjatë 12 ndeshjeve të fundit të Warriors është mesatarisht 29.5 pikë, 6.0 asistime, 5.9 kërcime dhe 1.1 vjedhje, ndërsa gjuan 46.6 përqind në përgjithësi dhe 39.8 përqind nga thellësia.

LIDHUR: Oubre përshkruan ‘artin’ e aftësisë së tij të mahnitshme

Dhe ai thjesht mund të lartësojë lojën e tij në një tërësi një tjetër nivel.

“Ai është ende duke marrë forcë, ai është ende duke fituar pushtet, ai është ende duke u bërë më i shpejtë,” tha Payne përsëri në fund të shtatorit. “Këto nuk janë gjëra që ju i shihni nga djemtë që janë 32 vjeç.

“Ai është akoma duke rafinuar modelet e lëvizjes dhe të gjithë atletët zhvillohen me shpejtësi të ndryshme … jo vetëm që niveli i aftësive të tij evoluon vazhdimisht, por edhe trupi po zhvillohet. Dhe kjo është një gjë e rrallë për një djalë në moshën 32 vjeç në NBA.

“Ai ka shumë gjëra. Kjo nuk është vetëm unë që e them sepse jam shoku i tij dhe trajneri i tij. Unë jam i sinqertë.”

Ndiqni @DrewShiller më Cicëroj dhe Instagram

Shkarkoni dhe pajtohuni në Dubs Talk Podcast

Source link

LE PERGJIGJE

T'lutem fut komentin tuaj!
T'lutem fut emrin ketu