Flluska e NBA-së në Disney World ishte shumë e suksesshme dhe shumë jopopullore.

Konfigurimi ndaloi përhapjen e koronavirusit, duke lejuar që liga të përfundojë sezonin e kaluar – dhe bëj shumë para në proces. Por të ndarë nga familja dhe miqtë, lojtarët e panë përvojën mjaft të mjerueshme. As pronarëve nuk u pëlqyen kostot e larta të operimit. Të gjithë panë që sportet e tjera vazhdonin jashtë një flluske dhe preferuan atë rrugë.

Deri më tani, është duke punuar – mjaft, të paktën. Pavarësisht rasteve dhe shtyrjeve të shumta të koronavirusit, liga vazhdon në përgjithësi operacionin e saj për të bërë para.

Por disa ekipe janë goditur më shumë se të tjerët. Shtatë Magjistarët thuhet se u mor me koronavirus dhe Uashingtoni u përball me një ndërprerje historike.

Kjo ka yll Wizards Bradley Beal lojtari i rrallë që flet pozitivisht për kthimin në një flluskë.

Beal, përmes Chase Hughes të NBC Sports Washington:

“Ndoshta nuk do të isha plotësisht kundër për sa kohë që kishim të njëjtin sukses me atë të parën. Unë nuk isha pjesë e flluskës në rrethinën e parë, kështu që nuk e di domosdoshmërisht se si funksiononin të gjitha ato që ndodheshin atje poshtë çdo ditë. Por unë e di që po e kaloj çdo ditë këtu, është shumë ”, tha ai.

“Ne testojmë dy herë në ditë të paktën për javën e fundit. Kjo është shumë e madhe në kohë. Por unë ndjehem sikur jemi në gjendje të jemi të sigurt dhe të kontrollojmë virusin dhe thjesht të kontrollojmë përhapjen e tij; Unë jam të gjithë për të. Unë vetëm dua të rropam. Rrathë të rrahur. ”

Siç tha Beal, ai nuk luajti në flluskën e parë. Lojtarët jo në Disney World dëgjoi kthimet fillestare pozitive nga bashkëmoshatarët e tyre. Ata nuk jetuan javë të rënda në izolim.

protokollet Lojtarët e NBA tani përballen me siguri më kufizues sesa kushtet e tyre normale të jetesës. Beal u mënjanua për shkak të një bisede postgame (të cilat janë tani e ndaluar) Por testimi i shpeshtë ishte gjithashtu një tipar i flluskës. Prandaj funksionoi.

Një flluskë do të rrisë sigurinë dhe, siç e ka thënë Beal, lejon që hoopers të kërcejnë.

Ai mund të mos e gjente barin më të gjelbër në anën tjetër, megjithëse – siç dëshmonin shumë lojtarë që shkuan në flluskën e parë.

Ylli i Wizards, Bradley Beal e quan konfigurimin aktual ‘herë pas here’, të hapur për një flluskë tjetër fillimisht u shfaq në NBCSports.comSource link

LE PERGJIGJE

T'lutem fut komentin tuaj!
T'lutem fut emrin ketu