NBA ka marrë nën kontroll problemet e saj të koronavirusit.

Pas 37 pozitive testet në rreth dy javë, shtyrjet e shumta dhe thirrjet për të kthehu në një flluskë apo edhe ndal sezonin

Lirimi i NBA:

Nga 482 lojtarë të testuar për COVID-19 që nga 27 janari, zero lojtarë të rinj kanë kthyer teste pozitive të konfirmuara.

Kjo ndjek vetëm një javë një provë pozitive. Thjesht një loja u shty në javën e fundit për shkak të kërcënimit të afërt të koronavirusit (në krahasim me shkallën më të gjerë) ndryshimet e orarit), dhe kjo ishte për shkak të një testi përfundimtar sesa të konfirmuar pozitiv.

Kjo është një fitore masive për NBA pas panikut të mëparshëm të jashtëm për situatën e ligës.

Pse janë ulur rastet e koronavirusit brenda kampionatit? Tre arsye:

Sigurisht, koronavirusi mbetet një kërcënim. NBA që lëshon rojën mund të çojë në një shpërthim.

Por vendi është akoma në trend në drejtimin e duhur ndërsa njerëzit vaksinohen dhe moti ngroh. Imuniteti natyror brenda kampionatit vazhdon.

Megjithëse kjo nuk ka të ngjarë të jetë fundi i çështjeve brenda NBA, ky azhurnim mund të nënkuptojë problemet më të mëdha të koronavirusit të ligës në të kaluarën.

NBA: Zero raste të reja të koronavirusit në tetë ditët e fundit fillimisht u shfaq në NBCSports.com

Botuar fillimishtSource link

LE PERGJIGJE

T'lutem fut komentin tuaj!
T'lutem fut emrin ketu