Në kontrollet kontrolluese pas garës FIA mund të merrte vetëm 0.3 litra karburant nga makina, kur rregullat urdhërojnë që një litër të lihet në rezervuar për marrjen e mostrës.

Ekipi beson se 1.74 litra karburant duhet të ishin në makinë, dhe kështu ka akoma 1.44 litra në …Source link

LE PERGJIGJE

T'lutem fut komentin tuaj!
T'lutem fut emrin ketu