Podkastet e përditshme të fundjavës F1 që Autosport filloi të prodhonte në vitin 2020 tani do të organizohen nga transmetuesi i motorsportit Ariana Bravo.

Bravo është një podkastër me përvojë në motor, i cili aktualisht bashkë-organizon ‘Drejtuar nga Diversity Podcast’, i cili shkëlqen në qendër të vëmendjes për një sërë individësh nga prejardhje të nënpërfaqësuar dhe diskuton udhëtimin e tyre në motor sport, me shpresën për të frymëzuar të tjerët nga prejardhje të ngjashme.

Gjatë vitit të kaluar, Bravo ka qenë i përfshirë në prezantimin e disa ngjarjeve të lidhura me F1, përfshirë të qenit mikpritës i serisë ‘Takoni gratë e formulës 1’, organizuar nga Girls on Track UK dhe F1.

Larg mbulimit të garës për fundjavën në F1, podcasti Autosport do të prodhojë shfaqje shtesë që do të prezantohen nga anëtarë të ndryshëm të ekipit tonë editorial.

Kjo do të përfshijë episode të dedikuara në kampionatet e ndryshme të automjeteve që raporton Autosport dhe një shfaqje të re javore që diskuton tiparin aktual që zë vendin e parë të kopertinës në revistën Autosport çdo javë, i cili do të paraqitet nga redaktori i çmimeve të mëdha, Alex Kalinauckas dhe shefi i Autosport redaktor, Kevin Turner.

Ju mund të dëgjoni podcastin më të fundit duke përdorur lojtarin më poshtë, ose duke shkarkuar përmes të gjitha platformave të mira audio duke përfshirë Google Podcasts, Apple Podcasts dhe Spotify.Source link

LE PERGJIGJE

T'lutem fut komentin tuaj!
T'lutem fut emrin ketu