Brown fillimisht u bashkua me McLaren në 2016 para se të bëhej CEO në 2018. Një vit më vonë, ai caktoi Seidl si drejtorin e ekipit, me çiftin që kishte ndarë përgjegjësitë që luanin në pikat e tyre të forta.

Me një numër të ekipeve F1 që miratojnë struktura të ngjashme për të pasur role të shpërndara në një numër figurash të larta sesa në një shef të përgjithshëm, McLaren e ka të qartë që procesi funksionon.

Por Brown thotë se një faktor që nuk mund të nënvlerësohet është se sa i mirë është Seidl – me gjermanin që ka ndihmuar në udhëheqjen e McLaren në vendin e tretë në kampionatin e ndërtuesve të vitit të kaluar.

Lando Norris, McLaren MCL35M, Daniel Ricciardo, McLaren MCL35M

Lando Norris, McLaren MCL35M, Daniel Ricciardo, McLaren MCL35M

Foto nga: Charles Coates / Imazhe Motorsport

“Unë mendoj se struktura që kemi në McLaren funksionon shumë mirë për ne”, tha Brown. “Andreas dhe unë kemi një marrëdhënie të jashtëzakonshme pune. Mendoj se është jashtëzakonisht e qartë se cili është roli im, cili është roli i Andreas, dhe është shumë i qartë edhe për ekipin.

“Detyra ime si CEO i McLaren Racing është të fus ekipin garues më konkurrues, financiarisht të qëndrueshëm, jo ​​vetëm në F1, por gjithçka tjetër në të cilën mund të ndërmarrim si Indycar etj.

“Unë mendoj se puna ime është të marr njerëzit më të mirë në biznes, dhe unë mendoj se e kemi bërë atë. Unë mendoj se Andreas është drejtori më i mirë i ekipit në gropën e gropave, sipas mendimit tim modest, dhe për t’i lejuar atij hapësirë.

“Nuk di si të drejtoj një ekip F1, nuk është kompetenca ime. Kjo është ajo në të cilën Andreas është i mrekullueshëm. Detyra ime është t’i jap atij lirinë, mbështetjen dhe burimet financiare për ta lejuar atë të bëjë gjërat e tij. Kështu që Andreas ka autoritetin e plotë për të drejtuar ekipin F1 siç e sheh të arsyeshme. ”

Lexoni gjithashtu:

Seidl thotë se qartësia e plotë midis tij dhe Brown mbi atë se cilat janë përgjegjësitë e tyre ka qenë jashtëzakonisht e rëndësishme për të ndihmuar McLaren të bëjë përparim të mirë në vitet e fundit.

“Unë mendoj se është shumë e rëndësishme dhe thelbësore për suksesin e një ekipi F1, të kesh përgjegjësi të qarta, dhe gjithashtu përgjegjësi të qarta,” shpjegoi ai.

“Unë jam shumë i kënaqur me mënyrën se si ne kemi përcaktuar përgjegjësitë brenda McLaren Racing, dhe unë jam shumë i kënaqur me Zak që është CEO i McLaren Racing, dhe duke qenë shefi im gjithashtu.

“Ai më jep në fund, lirinë dhe mbështetjen e nevojshme për të sjellë stilin tim dhe përvojën time dhe mënyrën time se si dua të krijoj një ekip F1 dhe ta drejtoj atë. Dhe kjo është thjesht e mrekullueshme.

“Ne jemi të lidhur në shumë tema për sa i përket mënyrës se si i shohim hapat që duhet të bëjmë brenda ekipit. Unë mendoj se ne gjithashtu mund të shohim në tre vitet e fundit që tashmë mund të bëjmë disa hapa të mirë. Por ne gjithashtu e dimë që jemi shumë larg nga vendi ku duam të jemi për disa vjet ”.Source link

LE PERGJIGJE

T'lutem fut komentin tuaj!
T'lutem fut emrin ketu