Kampioni katër herë përfundoi programin e tij me ekipin e tij të ri të Dielën, duke menaxhuar 56 xhiro në rrugën e tij për në kohën e dytë më të ngadaltë të ditës.

Pas tre ditësh veprimi në pistë, Vettel ishte shoferi i garës me xhiro më të vogël të përfunduar – 117 – vetëm përpara shoferit testues të Williams Roy Nissany me 83.

I pyetur se sa larg ishte ai i planifikuar i planifikuar, gjermani tha: “Njëqind xhiro! Padyshim që do të doja të merrja më shumë kilometrazh. Kjo është gjëja kryesore.

“Kështu që sot ishte shumë e ngarkuar dhe u përpoqa të shfrytëzoja kohën e pistës që ndjeva se e bëra dhe ishte shumë mirë për mua dhe mësova shumë gjëra, kështu që tani është padyshim të kujtoj të gjitha këto gjëra dhe të jap përshtypje dhe të kujtoj duke ecur perpara.

“Siç e thashë, në përgjithësi janë ndoshta 100 xhiro që jam i shkurtër, atëherë ndoshta diçka e ngjashme për Lance [Stroll]. Padyshim që të dy nuk e morëm atë që donim. Por nuk është një punë e madhe, është ajo që është dhe ne duhet të vazhdojmë tutje “.

Sebastian Vettel, Aston Martin AMR21

Sebastian Vettel, Aston Martin AMR21

Ekipi i Vettel Aston Martin ishte gjithashtu i dyti nga fundi në kilometrazhin e përfunduar gjatë provës, vetëm përpara Mercedesit.

Vettel tha se të kuptuarit e makinës përmes më shumë kilometrazheve ishte më e rëndësishme sesa të përpiqesh të gjesh kufijtë me një xhiro të shpejtë, pasi të kesh përfunduar gjashtë sekonda larg ritmit në ditën e fundit të vrapimit.

“Më e rëndësishme se një xhiro është të kuptosh vërtet makinën dhe për këtë. Unë mendoj se thjesht duke bërë gjithnjë e më shumë xhiro ndihmon,” tha ai. “Pra, të bësh një xhiro shtytëse është thjesht të bashkosh gjërat, ose mësimet që mëson ose të fitoj, kështu që unë nuk jam i shqetësuar për këtë.

“Obviousshtë padyshim një kuti që nuk e kemi shënuar. Jam i sigurt që do të vijë fundjava e garës dhe kualifikimet që do të shohim dhe gara e parë është gara e parë dhe nëse ndodh ashtu siç është planifikuar, atëherë do të vijnë edhe 22 të tjera. pas kësaj kështu që ka shumë kohë dhe do të jetë një vit i ngarkuar, kështu që ne përpiqemi të fillojmë mirë.

“Ne patëm një provë të përzier me disa lemza”.

Shoferi gjerman tha se ishte e pamundur të gjykohej se ku qëndron Aston Martin për momentin, por pranoi se ai ende ka një “kurbë të pjerrët të të mësuarit” përpara.

“Ku jemi? Unë mendoj se është shumë e vështirë të thuash për sa i përket konkurrencës. Ne nuk kemi bërë shumë vrapime që ndoshta janë të barabarta me vrapimet e njerëzve të tjerë për të na dhënë një krahasim të vogël,” shpjegoi ai.

“Por unë nuk mendoj se kjo është shumë e rëndësishme, sepse ne do ta zbulojmë në dy javë gjithsesi, kështu që gjithçka nga tani e tutje është e mirë për ju, dy javë spekulime.

“Ne duhet të mësojmë shumë në lidhje me makinën akoma kur bëhet fjalë për të vendosur etj., Por unë mendoj se të gjithë janë në të njëjtin pozicion. Me tre ditë vrapim, është e pamundur të futësh gjithçka brenda.

“Pra, po, unë mendoj se për ne çiftet e para të garave do të jenë posaçërisht për mua një kurbë e pjerrët e të mësuarit, por ne e marrim nga atje”.Source link

LE PERGJIGJE

T'lutem fut komentin tuaj!
T'lutem fut emrin ketu