Çifti i arbitrit kroat, Matija Gubica dhe Boris Millosheviç, është më e mira në botën e hendbollit në vitin 2020! Për të pestin vit me radhë Handball-Planet.com organizoi Konkursi për REFERIMIN E HANDBALLIT BOT 2020ROR 2020 mundësuar nga Beogradi i Ri Kupa e Verës, bazuar në mendimin e gazetarë të hendbollit nga e gjithë bota dhe tifozët e hendbollit, të cilët votuan në dy javët e fundit dhe shtuan votat e tyre në numrin ekzistues të pikëve të dhëna nga juria e ekspertëve.

Çifti kroat ka fishkëllyer në një nivel të lartë finalen e fundit të EHF Champions League 2020 midis THW Kiel dhe Barca, por edhe dy finale të mëdha në EHF EURO 2018 për Meshkuj në Zagreb dhe Kampionatin Botëror IHF 2019 në Herning.

VOTIMET (GAZETARI + Tifozët)

Boris Milosevic / Matija Gubica (Kroaci) 19 + 5 = 24
Gjorgji Nacevski dhe Slave Nikollov (Maqedonia e Veriut) 14 + 7 = 21
Oscar Raluy Lopez, Angel Sabroso Ramirez 13 + 1 = 14
Lars Geipel / Markus Helbig (Gjermani) 4 + 3 = 7

 • Kush është arbitri botëror i hendbollit NBSC 2020?
  • REFERIMI I HANDBALLIT BOTROR 2020?
   • Nacevski – Nikollov (Maqedonia e Veriut) (65%, 1,020 vota) 7

   • Gubica – Milosevic (Kroaci) (25%, 399 vota) 5

   • Geipel – Helbig (Gjermani) (6%, 101 vota) 3

   • Raluy – Sabroso (Spanjë) (3%, 53 vota) 1

   Votuesit e përgjithshëm: 1,573

FITUESIT

2016 – Nacevski / Nikollov (Maqedoni)
2017 – Gjeding / Hansen (Danimarkë)
2018 – Raluy / Sabroso (Spanjë)
2019 & 2020 – Gubica / Milosevic (Kroaci)

TRAJNER BOTROR I HANDBALLIT 2020 – PARTNERT

Kupa e re verore e Beograditverës së hendbollit.rs

KREATIKkrijues.hu/

Kupa Botërore e Mjeshtrave të Handballit mhworldcup.com

Source link

LE PERGJIGJE

T'lutem fut komentin tuaj!
T'lutem fut emrin ketu