IM Not A GM është rikthyer me një vazhdim dhe do të paraqesë disa nga lojtarët më të famshëm jo-GM në komunitetin e shahut. Edhe transmetues i famshëm WFM Alexandra Botez do të bashkohet, edhe pse ajo nuk është një IM. Ngjarja do të zhvillohet 3 janar-1 mars 2021, dhe përsëri do të sigurojë përmbajtje shahu shumë argëtuese dhe lehtësisht të arritshme.

Lojërat do të jenë më të larta në këtë edicion të turneut sepse grupi i çmimeve është rritur 10,000 dollarë. Sidoqoftë, disa gjëra duhet të qëndrojnë të njëjtat, kështu që shikuesit do të shohin IM Danny Rensch duke garuar edhe një herë.

Danny Rensch kthehet në fushën e lojës. Foto: Chess.com.

Formati është i ngjashëm me atë të Kampionati i Shahut të Shpejtë, me përjashtim të shtimit të një ndërprerje të pjesës së parë dhe pak më pak kohë të caktuar për secilin segment. Pjesëmarrësit do të luajnë 75 minuta të fushatës 5 + 1, 45 minuta të fushatës 3 + 1 dhe 25 minuta të shahut me plumb 1 + 1 në secilën ndeshje, me pushime të planifikuara për lojtarët në gjysmë të rrugës, si gjatë pesë minutave ashtu edhe tre minutave. porcione.

Alexandra Botez nuk është e çuditshme për tu titulluar. Foto: Alexandra Botez përmes Instagram.

Botez, tani pjesë e Team Envy, kryeson listën e lojtarëve me titull jo-IM që kërkojnë të bashkohen në fushë dhe të bëjnë ca zhurmë! Ato përfshijnë NM James Canty, yllin francez të streaming Kevin Bordi dhe WFM Alessia Santeramo.

Kthimi mes IM-ve do të jetë fytyra e mirënjohur e transmetimit të shahut, komenteve dhe komuniteteve të mediave sociale. Këta lojtarë përfshijnë bashkëthemeluesin e PRO Chess League Greg Shahade, YouTuber Eric Rosen, personalitetin e shahut dhe komentatorin Lawrence Trent, dhe sigurisht, kampionin e kthimit, John Bartholomew.

Çdo ndeshje në këtë ngjarje do të transmetohet drejtpërdrejt në Chess.com/tv, dhe informacione më të hollësishme rreth ngjarjes mund të gjenden në artikullin e përgjithshëm të informacionit që do të postohet së shpejti.

Source link

LE PERGJIGJE

T'lutem fut komentin tuaj!
T'lutem fut emrin ketu