WFM Alexandra Botez dhe motra e saj Andrea Botez, një dyshe transmetuese e preferuar për fansat që u nënshkrua kohët e fundit nga Team Envy, do të prezantojë BlockChamps më 16 Janar në ora 10 PT / 18:00 CET.

Në këtë ngjarje, transmetuesit e shquar në komunitetin Minecraft pëlqejnë GeorgeNotFound dhe transmetues të famshëm të larmisë si p.sh. Pokimane dhe LilyPichu do të konkurrojnë për lavdinë e fitores, si dhe 25,000 dollarë fondi i çmimeve. Kjo ngjarje do të jetë një epërsi e shkëlqyer për të ardhmen PogChamps 3 ngjarje

Ne po shkojmë përtej dhe më gjerë për të sjellë së bashku botët e shahut dhe Minecraft për këtë ngjarje! Unë dhe Andrea emocionohemi shumë kur krijuesit e tjerë janë të interesuar për shahun, pasi e bëjnë super argëtuese shikimin. Shpresojmë që BlockChamps të marrë lojtarë edhe më të rastësishëm në lojë.

-Alexandra Botez

Kampet e Bllokut
Andrea (majtas) dhe Alexandra (djathtas) janë duke pritur BlockChamps.

Formati i ngjarjes do të paraqesë një tetë-lojtarësh një tetë-eliminim, me një lojë që do të luhet në çdo raund. Një hedhje e monedhave do të vendosë se kush i merr pjesët e bardha, dhe më pas pjesëmarrësit do të vazhdojnë të luajnë një lojë 15 + 2, që do të thotë se secili lojtar do të ketë 15 minuta për të filluar lojën dhe do të fitojë dy sekonda në orën e tij me çdo lëvizje.

Këtu janë lista e pjesëmarrësve:

  • Pokimane
  • LilyPichu
  • GeorgeNotFound
  • WilburSoot
  • TubboLive
  • Sapnap
  • Nihachu
  • FundyLive

FundyLive tashmë e ka shfrytëzuar rastin për të folur disa hedhurina: “Unë jam i ngazëllyer që mundi transmetuesit e Minecraft në diçka tjetër përveç Minecraft”.

Jam i ngazëllyer që mundi transmetuesit e Minecraft në diçka tjetër përveç Minecraft.

-FundyLive

Konkurrenca tashmë duket se po rritet, një shenjë e shkëlqyeshme që lojërat do të mbushen me ngazëllim dhe dramë. Ngjarja do të transmetohet drejtpërdrejt në Twitch.tv/BotezLive dhe nga vetë transmetuesit e Minecraft në 16 Janar duke filluar nga ora 10:00 PT / 18:00 CET. Ju gjithashtu mund të akordoheni në Chess.com/tv.Source link

LE PERGJIGJE

T'lutem fut komentin tuaj!
T'lutem fut emrin ketu