ChessKid.com, dega shkollore e Chess.com, ka kënaqësinë të njoftojë turneun e saj të parë kombëtar të Shteteve të Bashkuara në internet, ekskluziv për lojtaret femra.

Për të promovuar dhe nënvizuar rritjen e vazhdueshme të lojtarëve skolastikë në SH.B.A., ChessKid do të japë çmime individuale, shkollore dhe ekipit të nënës / vajzës. Do të ketë gjithashtu një sektor për gra me çmime individuale.

Kampionati i ChessKid USA për Vajzat dhe GratëTurneu do të bëhet me Vlerësim të Shpejtë Online të Shahut në SHBA. Të gjitha vajzat skolastike të cilat janë të regjistruara rishtazi në US Chess do të marrin gjithashtu një anëtarësim falas një vjeçar kur të bashkohen në këtë ngjarje nëse regjistrohen para afatit të parakohshëm. Si një bonus shtesë, të gjitha vajzat dhe gratë që regjistrohen herët do të marrin gjithashtu një kamp trajnimi falas të mësuar nga një Kampione e Grave të SHBA.

Midis çmimeve, do të ketë mundësinë që dhjetë më të mirët në secilën pjesë të marrin pjesë në një kamp online shahu të udhëhequr nga aktual / ish-Kampionët e Grave të SHBA.

Kampionët GM Irina Krush, IM Nazi Paikidze, IM Anna Zatonskih, IM Rusa Goletiani, WGM Sabina Foiser, WGM Jennifer Shahade, WGM Jennifer Yu dhe WIM Elina Cotler tashmë kanë ofruar të jenë mësuesit për fituesit. Ky është pothuajse çdo Kampion i Shteteve të Bashkuara të Grave në këtë shekull.

Gjatë veprimtarisë, WGM Jen Shahade do të japë komente. “Jam shumë e ngazëllyer për të parë vajzat më të mira dhe për betejën e vendit në kampionatin e vajzave dhe grave të ChessKid USA,” tha ajo. “Le ta bëjmë këtë një rekord botëror – përhap fjalën!”

Ajo do të bashkohet me dy bashkë-nikoqirë, Krush dhe Yu.

Jennifer Shahade.
Dy herë Kampionia Amerikane e Grave WGM Jennifer Shahade do të japë komente gjatë veprimtarisë. Shahade është Drejtore e Programit të Grave të Shahut në SHBA.

Katër seksione për vajzat me skuadra dhe çmime individuale

Seksionet: K-3; 4-5-të; 6-8-të; 9-12-të. Vajzat nuk mund të “luajnë” në një klasë më të lartë dhe mund të luajnë vetëm në pjesën e klasës në të cilën janë aktualisht.

Regjistrimi:këtë faqe në internet.

Çmime individuale: Pllaka për tre kryesuesit në secilin seksion; 10 vajzat më të mira në secilën pjesë marrin pjesë në kampin e shahut të udhëhequr nga kampionët aktualë ose ish-kampionë të grave të SHBA.

Çmimet e ekipit: Pllaka për tre ekipet më të mira për tre shënuesit më të mirë të secilës shkollë në secilën pjesë.

Çmimet e ekipit: Pllaka për tre shënuesit më të mirë nga tre ekipet më të mira të secilës shkollë në secilën pjesë.

Irina Krush
GM Irina Krush ofroi të ishte një nga mësuesit në kampin e shahut të ngjarjes.

Çmimet individuale të seksionit të grave

Pllaka për tre të parët; 10 gratë më të mira marrin pjesë në një kamp shahu të udhëhequr nga Kampionët aktualë ose ish-Kampionë të Grave të Sh.B.A.

Vini re se sektori i grave është i hapur për të gjitha lojtaret femra dhe nuk ka asnjë kufizim moshe. Prandaj, vajzat skolastike mund të zgjedhin të luajnë në seksionin e grave.

Çmime speciale

Tre çiftet më të mira nënë-bijë me rezultatin më të mirë të kombinuar do të fitojnë gjithashtu pllaka (pavarësisht se në cilën pjesë luan vajza).

Detajet e Turneut

Data dhe ora: E Shtunë, 17 Prill 2021, në 9 të mëngjesit në Paqësor / 12 pasdite Lindore.

Tarifa e hyrjes: 40 dollarë deri në 5 prill, 50 dollarë deri në 12 prill. Lojtarët nuk mund të regjistrohen pas 12 prillit. Për të luajtur në ngjarjen e ngrohjes më 10 prill, lojtarët DUHET të regjistrohen në afatin e parakohshëm më 5 prill.

Kontrolli i kohës:

 • K-3 dhe klasat e 4-të e 5-të: 10 min + 5 sek; 6 raunde;
 • 6 – 8, 9 – 12 & Gratë: 15 min + 5 sek; 6 raunde.

* Ky turne është ekskluziv për vajzat / gratë që luajnë brenda Shteteve të Bashkuara ose territoreve të saj.

* Anëtarësimi në shah i SHBA kërkohet për pjesëmarrje. Lojërat do të ndikojnë vetëm në vlerësimin e shpejtë në internet të Shahut.

* Për seksionet skolastike në internet: Nëse jeni krejt të ri në Shahun e Sh.B.A-së dhe lojë të vlerësuar, ChessKid do të blejë një anëtarësim skolastik të SH.H.-së për ju. Ata do t’ju dërgojnë një kupon që mund ta përdorni për t’u regjistruar për një anëtarësim të ri në shah në SH.B.A. vetëm nëse regjistroheni para afatit të parakohshëm.

* Ju duhet të dërgoni me email në tournaments@chesskid.com me emrin tuaj të plotë dhe seksionin ku do të luani para se të regjistroheni për të marrë kuponin tuaj. Kjo ofertë nuk zbatohet për anëtarët ekzistues ose të skaduar të shahut në SH.B.A. ose për seksionin e grave.

Informacioni i regjistrimit

 • Lojtarët mund të regjistrohen në internet ketu.
 • Tarifa e “regjistrimit të hershëm” është 40 dollarë amerikanë. Regjistrimet e hershme do të pranohen nëse merren në ose para 5 Prillit në 11:59 pasdite me kohën e Paqësorit të Sh.B.A.
 • Tarifa e regjistrimit nga 6 Prill deri më 12 Prill është 50 USD. Regjistrimet nuk do të pranohen pas datës 12 Prill, ora 11:59 pasdite me kohën e Paqësorit në SHBA.
 • ChessKid do të krijojë një emër përdoruesi unik për secilin pjesëmarrës të kësaj ngjarjeje. Ngjarja do të zhvillohet në ChessKid.com.
 • Lojtarët që regjistrohen në datën e “regjistrimit të hershëm” (5 Prill) do të marrin emrin e tyre të përdoruesit deri të Premten, 9 Prill. Ata do të kenë mundësinë të marrin pjesë në ngjarjen e ngrohjes të Shtunën, 10 Prill.
 • Lojtarët që regjistrohen pas 5 Prillit do të marrin emrin e tyre të përdoruesit deri të Premten, 16 Prill, për të marrë pjesë në ngjarjen kryesore të Shtunën, 17 Prill.

Përfitimet e Regjistrimit të Hershëm

Lojtarët mund të shijojnë përfitimet e regjistrimit të hershëm duke u regjistruar në këtë ngjarje në ose para datës 5 Prill në 11:59 pasdite me kohën e SHBA-së Paqësor. Ato janë të:

 • Pjesëmarrja në një kamp para-turneut që do të transmetohet drejtpërdrejt për konkurentët;
 • Të drejtën për të luajtur në një ngjarje ngrohjeje në ChessKid të Shtunën, 10 Prill;
 • Tarifë më e ulët regjistrimi.
 • Anëtarësim falas një vjeçar i shahut amerikan nëse jeni krejt i ri në shahun amerikan.

Lojë pa hile

ChessKid pret që të gjithë fëmijët dhe familjet e tyre do të respektojnë rregullat që rregullojnë lojën e ndershme. Fëmija dhe prindi / kujdestari i tyre do të duhet të bien dakord për politikat tona të lojës së ndershme gjatë regjistrimit për ngjarjen. Ato janë të:

 • ChessKid do ta drejtojë këtë ngjarje me nivelin më të lartë të integritetit dhe etikës. Të gjithë lojtarët duhet të luajnë në mënyrë të drejtë dhe të përdorin sportivitet të mirë.
 • Ne rreptësisht ndalojmë mashtrimet e çdo lloji. ChessKid do të përdorë algoritmet e saj për të monitoruar lojërat dhe gjithashtu do të analizojë manualisht lojërat e zgjedhura sipas gjykimit të saj.
 • Të gjitha lëvizjet tuaja duhet të jenë tuajat. Ju është e ndaluar të merrni ndihmë nga dikush ose ndonjë gjë tjetër, duke përfshirë (por jo të kufizuar në) trajnerë, miq, prindër, motorë shahu ose ndonjë program tjetër të çfarëdo lloji.
 • Ju nuk do të keni një telefon, tabletë ose ndonjë pajisje tjetër elektronike në të njëjtën dhomë.
 • Ju lejohet të keni vetëm një skedë shfletuesi të hapur dhe asnjë program tjetër që ekzekutohet në kompjuterin tuaj. Shkelja e këtij rregulli kualifikohet si një “konfiskim teknik” dhe ju do të skualifikoheni, pa asnjë shans për shpërblime.
 • Ju pranoni që ChessKid të bëjë përcaktimin përfundimtar për çdo çështje të lojës së ndershme.
 • Nëse shkelni Politikën e Lojërave të Ndershme të ChessKid, ChessKid do të mbyllë llogarinë tuaj dhe do ta etiketojë si shkelëse të Politikës së Lojërave të Ndershme.
 • Për regjistrimin tuaj kërkohet të pajtoheni me politikat e mësipërme. Ju nuk do të lejoheni të luani në rast nëse nuk jeni dakord me ta.

Për ndonjë pyetje në lidhje me këtë ngjarje, ju lutemi dërgoni me email në turneun@chesskid.com.Source link

LE PERGJIGJE

T'lutem fut komentin tuaj!
T'lutem fut emrin ketu