Bëni atë që doni dhe kurrë nuk do të punoni një ditë në jetën tuaj. Nëse e doni Chess.com dhe krijimin e faqeve në internet, atëherë ne kemi mundësinë perfekte për ju. Ne jemi të lumtur të shpallim Gara e Rizajnimit të Chess.com, shansi juaj për të fituar deri në 10,000 dollarë dhe ndoshta edhe të gjejmë një punë me kohë të plotë me ne!

Sfida juaj është të paraqisni një ridizajnim të Chess.com që e bën atë edhe më të mirë dhe më të lehtë për t’u përdorur për miliona përdoruesit tanë. Konkursi do të zgjasë deri më 30 Prill dhe do të shpërblejë tre modelet më të mira, si dhe paraqitjet e shkëlqyera në përgjithësi.

Gara e ridizajnimit të Chess.com
Evolucioni i Chess.com që nga viti 2007.

Çmimet

Ne do të zgjedhim paraqitjet më të mira dhe do të shpërndajmë çmimet e mëposhtme:

  • E para: 10,000 dollarë
  • E dyta: 2500 dollarë
  • E treta: 1000 dollarë

Nëse mendojmë se puna juaj është absolutisht e habitshme, ne do t’ju bëjmë një ofertë për t’u bashkuar me ekipin tonë të pasionuar me kohë të plotë. Dhe edhe nëse përfundoni të mos fitoni çmimet në të holla, ne do t’ju dhurojmë një anëtarësia në diamant nëse bëni shumë përpjekje dhe na dërgoni një dizajn të shkëlqyeshëm.

Si të merrni pjesë

Nëse jeni të interesuar të formësoni pamjen dhe ndjesinë e re të Chess.com për vitin 2021, plotësoni formularin më poshtë. Ju lutemi lexoni formularin me shumë kujdes për udhëzime se çfarë duhet të bëni dhe çfarë presim nga dizajni juaj.Source link

LE PERGJIGJE

T'lutem fut komentin tuaj!
T'lutem fut emrin ketu