GM Jorden van Foreest u bë lojtari i parë holandez në 36 vjet që fitoi Turniri i shahut Tata Steel. Masteri 21-vjeçar mundi bashkatdhetarin e tij GM Anish Giri në një playoff dramatik pasi të dy kishin përfunduar më 8.5 / 13.

Si te shikosh?
Turniri i shahut Tata Steel zhvillon 16-31 janar 2021. Raundi i fundit fillon në 12:00 CET (3 e mëngjesit në Paqësor), i cili është dy orë më herët se raundet e mëparshme. Ju mund të ndiqni lojërat në shah.com/events/2021-tata-steel-masters dhe shikoni transmetimin në shah.com/tv.

Një raport i plotë do të postohet së shpejti.

Renditja përfundimtare

# Ushqyer Emrin Rtg Perfekt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0 1 2 3 4 Piket SB
1 Van Foreest 2671 2839 ½ ½ ½ ½ ½ 1 1 1 ½ ½ 1 ½ ½ 8.5 / 13 53
2 Giri 2764 2832 ½ ½ ½ ½ ½ ½ 1 1 ½ 1 ½ 1 ½ 8.5 / 13 52.25
3 Esipenko 2677 2809 ½ ½ ½ ½ 1 ½ 0 ½ ½ 1 1 ½ 1 8.0 / 13 49
4 Karuanë 2823 2799 ½ ½ ½ ½ ½ ½ ½ ½ ½ 1 ½ 1 1 8.0 / 13 48.25
5 Firouzja 2749 2804 ½ ½ ½ ½ 0 1 ½ ½ 1 ½ 1 ½ 1 8.0 / 13 48
6 Carlsen 2862 2768 ½ ½ 0 ½ 1 ½ ½ 1 ½ ½ ½ 1 ½ 7.5 / 13
7 Harikrishna 2732 2725 0 ½ ½ ½ 0 ½ ½ 1 ½ ½ ½ ½ 1 6.5 / 13
8 Tari 2625 2705 0 0 1 ½ ½ ½ ½ ½ ½ ½ ½ ½ ½ 6.0 / 13 38
9 Grandelius 2663 2702 0 0 ½ ½ ½ 0 0 ½ 1 ½ ½ 1 1 6.0 / 13 34
10 Duda 2743 2670 ½ ½ ½ ½ 0 ½ ½ ½ 0 ½ ½ ½ ½ 5.5 / 13
11 Wojtaszek 2705 2645 ½ 0 0 0 ½ ½ ½ ½ ½ ½ ½ ½ ½ 5.0 / 13 30.75
12 Anton Guijarro 2679 2647 0 ½ 0 ½ 0 ½ ½ ½ ½ ½ ½ ½ ½ 5.0 / 13 30.75
13 Vachier-Lagrave 2784 2639 ½ 0 ½ 0 ½ 0 ½ ½ 0 ½ ½ ½ 1 5.0 / 13 29.75
14 Donçenko 2668 2556 ½ ½ 0 0 0 ½ 0 ½ 0 ½ ½ ½ 0 3.5 / 13


Lojërat në raundin 13 + playoff


Shiko gjithashtu:Source link

LE PERGJIGJE

T'lutem fut komentin tuaj!
T'lutem fut emrin ketu