Këtu janë infografikat për PogChamps 3 të paraqitura nga Mbërthimi6. Ngjarja zhvillohet në datat 14-28 Shkurt Chess.com/TV dhe Twitch.tv/Shess. Shikoni të gjitha informacionet në lidhje me turneun ketu.

Programi:

Orari i PogChamps 3Pjesëmarrësit:

PogChamps 3 Pjesëmarrës.Grupet:

PogChamps 3 grupe.Çmimet:

PogChamps 3 Çmime.

Komunikimi me Komunitetin:

PogChamps 3 Përhapja e Komunitetit.Formati:

Formati PogChamps 3.

Bots PogChamps:

PogChamps 3 Bot.Source link

LE PERGJIGJE

T'lutem fut komentin tuaj!
T'lutem fut emrin ketu