Në një ditë të shkurtër, një ndeshje të PogChamps 3 veprim çerekfinale, Tub i mundur CodeMiko në kllapën e ngushëllimit. Ai do të luajë Neeko në gjysmëfinale kllapa ngushëllimi.

PogChamps 3
Kllapa e ngushëllimit PogChamps 3.

Gjatë PogChamps 3, Chess.com do të përputhet me deri në $ 100,000 në donacione për organizatat jofitimprurëse të preferuara të pjesëmarrësve. Ju lutem lexoni Ky artikull për të parë se si PogChamps po mbështet bamirësitë dhe si mund ta ndihmoni veten!

Tubbo mposht CodeMiko

CodeMiko ndihej nën motin të enjten dhe ishte e qartë gjatë intervistës pas ndeshjes. Ajo e hoqi ndeshjen gjithsesi, pa transmetuar. Tubbo përdori vlerësimin dhe shëndetin e tij më të mirë në avantazhin e tij dhe fitoi ndeshjen pa shumë vështirësi.

Miko e mbajti veten në ndeshjen e parë, por hoqi dorë nga kalorësi i saj për një peng pa shumë më shumë në këmbim. Tubbo ndoqi në mënyrë efektive dhe fitoi pa shumë telashe të tjera – duke kapërcyer disa dyshime në komentin e procesit.

Në lojën e dytë, Miko u përpoq të provonte një shoku i dijetarit, por me sa duket nuk e pa që mbretëresha e saj ishte varur falas. Në intervistën pas ndeshjes, ajo pranoi të lëvizte një pjesë të gabuar. Tubbo u tundua ta linte mbretëreshën të shkonte, por e mori atë dhe fitoi lehtë në vetëm 23 lëvizje pasi krijoi një fushë të minuar me shah në g2.

Të gjitha Lojërat

Sigurohuni që të akordoheni në mbulimin ditor të Chess.com të PogChamps 3 të paraqitur nga GRIP6 më 26 shkurt në 12:15 pasdite (21:15 Evropa Qendrore) në Chess.com/tv.


GRIP6 është një kompani prodhuese Amerikane e përkushtuar për të bërë rripat, kuletat dhe çorapet më të mira të leshta. Vizitoni GRIP6.com/PogChamps për të hyrë në dhuratën përfundimtare të PogChamps. GRIP6, E ndërtuar për t’u veshur, për të mos u konsumuar.

Si Guajakí feston 25 vjet rigjeneruese të bashkëshortit yerba, ata duan të të falënderojnë JU që ishe një pjesë e arritjeve të misionit të tyre për të administruar dhe rivendosur mbi 200,000 hektarë pyje shiu duke ndarë raste gjatë PogChamps 3. Eja në jetë në Guayaki.com/chess.


Mbulimi i mëparshëm:Source link

LE PERGJIGJE

T'lutem fut komentin tuaj!
T'lutem fut emrin ketu