Me më shumë se 8,000,000,000 lojëra të luajtura në Chess.com deri më sot, ka padyshim shumë kryevepra të shkëlqyera por pak të njohura të fshehura në bazën tonë të të dhënave. Për të zbuluar ato thesare, ne jemi të lumtur të shpallim Gara e Lojërave të Pavdekshme Chess.com!

A keni luajtur një lojë në Chess.com që meriton të përjetësohet? Ndani atë me ne për një shans në një pjesë të Fondi i shpërblimit 2,000 dollarë dhe për ta arkivuar lojën tuaj në koleksionin tonë “Chess.com Immortal Games” në Bibliotekë.

Nuk e keni luajtur ende lojën tuaj të pavdekshme, por keni një të preferuar të luajtur nga dikush tjetër? Ndani lojën me ne, dhe nëse zgjidhet për të fituar një çmim, ju do të fitoni një anëtarësimi!

Gara e Lojërave të Pavdekshme Chess.com
Një kandidat sulmues: NM Jeremy Kane (@CoachJKane) vs GM Simon Williams (@Ginger_GM)

Çmimet

Përdoruesit e Chess.com dhe një panel do të votojnë për të përcaktuar fituesit e konkursit. Totali i vlerës së çmimeve të 2,000 dollarë do të shpërndahen si më poshtë:

  • Lojë e pavdekshme Chess.com: 1000 dollarë
  • Lojë e Plumbit të Pavdekshëm: 250 dollarë
  • Lojë e pavdekshme e shahut ditor: 250 dollarë
  • Sakrifica e Immortal Queen: 250 dollarë
  • Mashtrim i pavdekshëm: 250 dollarë

Nëse paraqisni një lojë të pavdekshme që nuk është e juaja, Chess.com do t’ju dhurojë një nje vit anëtarësimi t’ju shpërblejë që na treguat perlën e fshehur! Por ju duhet të veproni shpejt: ne do t’i japim vetëm një çmim paraqitjes së parë për secilën lojë individuale!

Gara e Imazheve të Pavdekshme Chess.com
Një shtytje pozicionale: GM David Smerdon (@smurfo) vs CM Aaravamudhan Balaji (@ukchessbomber)

Si të merrni pjesë

Për të marrë pjesë, gjithçka që duhet të bëni është të paraqisni lojën tuaj duke përdorur lojën tonë forma zyrtare më poshtë; afati i dorëzimit është 15 Prill. Ne gjithashtu ju inkurajojmë të ndani lojërat tuaja të preferuara në mediat sociale duke përdorur # ChesscomImortal. Ekipi ynë gjithashtu do të zgjedhë lojërat më të mira të paraqitura dhe do t’i shtojë ato në garë koleksion zyrtar publik brenda Chess.com Librari llogariSource link

LE PERGJIGJE

T'lutem fut komentin tuaj!
T'lutem fut emrin ketu