GM Anish Giri humbi një shans të madh për të mposhtur GM Alireza Firouzja sot dhe për të rritur epërsinë e tij në Turniri i shahut Tata Steel në një pikë të plotë. Hollandezi është akoma gjysmë pike përpara pakos si GM Fabiano Caruana dhe GM Jorden van Foreest gjithashtu vizatuan lojërat e tyre.

Si te shikosh?
Turniri i shahut Tata Steel zhvillohet nga 16-31 janar 2021. Të gjitha raundet fillojnë në 14:00 CET (5 e mëngjesit në Paqësor) përveç raundit përfundimtar që fillon një orë më parë. Ju mund të ndiqni lojërat në shah.com/events/2021-tata-steel-masters dhe shikoni transmetimin në shah.com/tv.

Një raport i plotë do të postohet së shpejti.

Tata Steel Chess 2021 raundi 12 rezultate

Raundi 12 i renditjes

# Ushqyer Emrin Rtg Perfekt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0 1 2 3 4 Piket SB
1 Giri 2764 2845 ½ ½ ½ ½ ½ ½ 1 1 ½ 1 1 ½ 8.0 / 12
2 Van Foreest 2671 2822 ½ ½ ½ ½ ½ 1 1 ½ ½ ½ 1 ½ 7.5 / 12 43.25
3 Firouzja 2749 2812 ½ ½ ½ ½ 0 1 ½ ½ 1 ½ 1 1 7.5 / 12 42.25
4 Caruana 2823 2814 ½ ½ ½ ½ ½ ½ ½ ½ 1 1 ½ 1 7.5 / 12 42
5 Esipenko 2677 2791 ½ ½ ½ ½ 1 ½ ½ 0 ½ ½ 1 1 7.0 / 12
6 Carlsen 2862 2738 ½ ½ 1 ½ 0 ½ 1 ½ ½ ½ ½ ½ 6.5 / 12
7 Harikrishna 2732 2723 ½ 0 0 ½ ½ ½ 1 ½ ½ ½ ½ 1 6.0 / 12 33.75
8 Grandelius 2663 2734 0 ½ ½ ½ 0 0 ½ 1 1 ½ ½ 1 6.0 / 12 31.75
9 Tari 2625 2695 0 0 ½ 1 ½ ½ ½ ½ ½ ½ ½ ½ 5.5 / 12
10 Duda 2743 2665 ½ ½ 0 ½ ½ ½ 0 ½ ½ ½ ½ ½ 5.0 / 12 29.75
11 Vachier-Lagrave 2784 2650 0 ½ ½ 0 ½ ½ 0 ½ ½ ½ ½ 1 5.0 / 12 27.25
12 Wojtaszek 2705 2636 0 ½ 0 0 ½ ½ ½ ½ ½ ½ ½ ½ 4.5 / 12 24.75
13 Anton 2679 2637 0 0 ½ 0 ½ ½ ½ ½ ½ ½ ½ ½ 4.5 / 12 24.75
14 Donçenko 2668 2580 ½ ½ 0 0 ½ 0 0 ½ ½ 0 ½ ½ 3.5 / 12

Rregullat e ndarjes së playoffit të Tata Steel Chess 2021
Lojërat në raundin e 12-të

Tata çeliku Chess 2021 raundin e 13 çiftet


Shiko gjithashtu:Source link

LE PERGJIGJE

T'lutem fut komentin tuaj!
T'lutem fut emrin ketu