Në raundin e tretë të Turneu i shahut Tata Steel GM Fabiano Caruana nuk arriti të shndërrojë një fund shumë më të mirë pasi kishte luajtur një lojë të shkëlqyeshme të mesme sakrifikuese vs GM Jan-Krzysztof Duda. Drejtuesi i turneut GM Nils Grandelius humbi në Pentala Harikrishna dhe GM Alireza Firouzja fitoi një lojë të shkëlqyeshme kundër GM David Anton Guijarro.

Si te shikosh?
Turniri i shahut Tata Steel zhvillohet nga 16-31 janar 2021. Të gjitha raundet fillojnë në 14:00 CET (5 e mëngjesit në Paqësor) përveç raundit përfundimtar që fillon një orë më parë. Ju mund të ndiqni lojërat në shah.com/events/2021-tata-steel-masters dhe shikoni transmetimin në shah.com/tv.

Një raport i plotë do të postohet së shpejti.

Raundi 3 i renditjes

# Ushqyer Emrin Rtg Perfekt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0 1 2 3 4 Piket SB
1 Harikrishna, Pentala 2732 2828 1 ½ ½ 2.0 / 3 3.5
2 Carlsen, Magnus 2862 2805 1 ½ ½ 2.0 / 3 2.5
3 Giri, Anish 2764 2775 ½ 1 ½ 2.0 / 3 2
4 Caruana, Fabiano 2823 2815 ½ ½ 1 2.0 / 3 1.75
5 Grandelius, Nils 2663 2834 0 1 1 2.0 / 3 1.5
6 Van Foreest, Jorden 2671 2764 ½ ½ ½ 1.5 / 3 2.75
7 Vachier-Lagrave, Maksimë 2784 2720 ½ ½ ½ 1.5 / 3 2.5
8 Esipenko, Andrey 2677 2753 ½ ½ ½ 1.5 / 3 2.25
9 Firouzja, Alireza 2749 2775 0 ½ 1 1.5 / 3 1.75
10 Wojtaszek, Radoslaw 2705 2659 ½ ½ ½ 1.5 / 3 1.75
11 Duda, Jan-Krzysztof 2743 2601 ½ 0 ½ 1.0 / 3 1.75
12 Anton Guijarro, David 2679 2652 ½ 0 ½ 1.0 / 3 1.75
13 Tari, Arian 2625 2656 ½ 0 ½ 1.0 / 3 1.75
14 Donchenko, Aleksandër 2668 2471 ½ 0 0 0,5 / 3

Raundi i lojrave 3


Shiko gjithashtu:Source link

LE PERGJIGJE

T'lutem fut komentin tuaj!
T'lutem fut emrin ketu