GM-të Fabiano Caruana dhe Anish Giri fituan lojërat e tyre në raundin e nëntë të Turniri i shahut Tata Steel dhe tani janë barazuar për vendin e parë me GM Alireza Firouzja. Pas gjashtë barazimeve dhe një humbje, GM Magnus Carlsen më në fund fitoi përsëri, por është ende një pikë prapa udhëheqësve.

Si te shikosh?
Turniri i shahut Tata Steel zhvillon 16-31 janar 2021. Të gjitha raundet fillojnë në 14:00 CET (5 e mëngjesit në Paqësor) përveç raundit përfundimtar që fillon një orë më parë. Ju mund të ndiqni lojërat në shah.com/events/2021-tata-steel-masters dhe shikoni transmetimin në shah.com/tv.

Tata Steel Chess 2021 raundi 9 rezultate
Një raport i plotë do të postohet së shpejti.

Raundi 9 i renditjes

# Ushqyer Emrin Rtg Perfekt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0 1 2 3 4 Piket SB
1 Giri, Anish 2764 2829 ½ ½ ½ ½ 1 ½ 1 1 ½ 6.0 / 9 25
2 Caruana, Fabiano 2823 2832 ½ ½ ½ ½ ½ ½ 1 1 1 6.0 / 9 24.25
3 Firouzja, Alireza 2749 2836 ½ ½ 0 1 1 ½ 1 ½ 1 6.0 / 9 23.25
4 Esipenko, Andrey 2677 2836 ½ ½ ½ 1 ½ ½ ½ 1 ½ 5.5 / 9 25.25
5 Van Foreest, Jorden 2671 2818 ½ ½ ½ ½ ½ 1 1 ½ ½ 5.5 / 9 23.25
6 Carlsen, Magnus 2862 2729 1 0 ½ ½ 1 ½ ½ ½ ½ 5.0 / 9
7 Harikrishna, Pentala 2732 2745 ½ ½ 0 ½ ½ 1 ½ ½ ½ 4.5 / 9 20.75
8 Grandelius, Nils 2663 2750 0 ½ ½ 0 0 1 ½ 1 1 4.5 / 9 17
9 Duda, Jan-Krzysztof 2743 2649 ½ ½ 0 ½ ½ 0 ½ ½ ½ 3.5 / 9 16.5
10 Wojtaszek, Radoslaw 2705 2620 0 0 ½ ½ ½ ½ ½ ½ ½ 3.5 / 9 14
11 Tari, Arian 2625 2657 0 ½ 0 ½ ½ ½ ½ ½ ½ 3.5 / 9 13.75
12 Anton Guijarro, David 2679 2649 0 0 ½ ½ ½ ½ ½ ½ ½ 3.5 / 9 13
13 Vachier-Lagrave, Maksimë 2784 2589 0 0 ½ ½ ½ ½ 0 ½ ½ 3.0 / 9 14.25
14 Donchenko, Aleksandër 2668 2607 ½ 0 0 ½ ½ 0 ½ ½ ½ 3.0 / 9 13.5

Raundi i lojrave 9

Çiftet Tata Steel Chess 2021 Raundi 10


Shiko gjithashtu:Source link

LE PERGJIGJE

T'lutem fut komentin tuaj!
T'lutem fut emrin ketu