Në ndeshjen e tij të parë ndonjëherë klasike kundër kampionit të botës, GM Andrey Esipenko shënoi një fitore dërrmuese, të mërzitur ndaj GM Magnus Carlsen. GM 18-vjeçar rus dominoi lojën nga fillimi në fund.

Një raport i plotë do të pasojë më vonë si raundi i tetë i Turniri i shahut Tata Steel është ende në proces.

Si te shikosh?
Turniri i shahut Tata Steel zhvillohet më 16-31 janar 2021. Të gjitha raundet fillojnë në 14:00 CET (5 e mëngjesit në Paqësor) përveç raundit përfundimtar që fillon një orë më parë. Ju mund të ndiqni lojërat në shah.com/events/2021-tata-steel-masters dhe shikoni transmetimin në shah.com/tv.

Raundi i 8-të renditja

# Ushqyer Emrin Rtg Perfekt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0 1 2 3 4 Piket SB
1 Van Foreest, Jorden 2671 2845 ½ ½ ½ ½ ½ 1 1 4.5 / 7 15.25
2 Giri, Anish 2764 2784 ½ ½ ½ 1 ½ 1 ½ 4.5 / 7 15
3 Caruana, Fabiano 2823 2808 ½ ½ ½ ½ ½ 1 1 4.5 / 7 14
4 Firouzja, Alireza 2749 2820 ½ 0 1 ½ ½ 1 1 4.5 / 7 11.75
5 Harikrishna, Pentala 2732 2803 ½ ½ ½ ½ 1 ½ ½ 4.0 / 7 15.25
6 Esipenko, Andrey 2677 2794 ½ ½ ½ ½ 1 ½ ½ 4.0 / 7 14
7 Carlsen, Magnus 2862 2746 ½ 1 ½ ½ ½ ½ ½ 4.0 / 7 13.5
8 Grandelius, Nils 2663 2791 0 ½ 0 ½ 1 1 1 4.0 / 7 11.25
9 Wojtaszek, Radoslaw 2705 2636 ½ ½ 0 ½ ½ ½ ½ 3.0 / 7
10 Duda, Jan-Krzysztof 2743 2647 ½ ½ 0 ½ ½ 0 ½ 2.5 / 7 10
11 Vachier-Lagrave, Maksimë 2784 2605 0 ½ ½ ½ 0 ½ ½ 2.5 / 7 8.75
12 Tari, Arian 2625 2642 0 0 ½ ½ ½ ½ ½ 2.5 / 7 8.25
13 Anton Guijarro, David 2679 2622 0 0 ½ ½ ½ ½ ½ 2.5 / 7 7
14 Donchenko, Aleksandër 2668 2591 ½ 0 0 ½ 0 ½ ½ 2.0 / 7

Çiftet Tata Steel Chess 2021 raundin 9


Shiko gjithashtu:Source link

LE PERGJIGJE

T'lutem fut komentin tuaj!
T'lutem fut emrin ketu