GM-të Alireza Firouzja dhe Jorden van Foreest fituan ndeshjet e tyre në raundin e gjashtë në Wijk aan Zee për të lëvizur lart Turniri i shahut Tata Steelrenditja me 3.5 / 6. Pas gjashtë orësh mbrojtje, udhëheqësi i turneut GM Nils Grandelius mbajti barazimin ndaj GM Fabiano Caruana për të ruajtur epërsinë e tij në turne.

Si te shikosh?
Turniri i shahut Tata Steel zhvillohet më 16-31 janar 2021. Të gjitha raundet fillojnë në 14:00 CET (5 e mëngjesit në Paqësor) përveç raundit përfundimtar që fillon një orë më parë. Ju mund të ndiqni lojërat në shah.com/events/2021-tata-steel-masters dhe shikoni transmetimin në shah.com/tv.

Një raport i plotë do të postohet së shpejti.

Raundi 6 i renditjes

# Ushqyer Ushqyer Rtg Perfekt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0 1 2 3 4 Piket SB
1 Grandelius, Nils 2663 2858 0 ½ ½ 1 1 1 4.0 / 6
2 Harikrishna, Pentala 2732 2794 1 ½ ½ ½ ½ ½ 3.5 / 6 11.75
3 Van Foreest, Jorden 2671 2822 ½ ½ ½ ½ ½ 1 3.5 / 6 10.5
4 Caruana, Fabiano 2823 2751 ½ ½ ½ ½ ½ 1 3.5 / 6 9.75
5 Carlsen, Magnus 2862 2748 ½ 1 ½ ½ ½ ½ 3.5 / 6 9.5
6 Giri, Anish 2764 2745 ½ ½ ½ ½ 1 ½ 3.5 / 6 9.5
7 Firouzja, Alireza 2749 2773 ½ 0 ½ ½ 1 1 3.5 / 6 7.75
8 Esipenko, Andrey 2677 2751 ½ ½ ½ ½ ½ ½ 3.0 / 6 9.75
9 Wojtaszek, Radoslaw 2705 2687 ½ ½ ½ ½ ½ ½ 3.0 / 6 7.75
10 Duda, Jan-Krzysztof 2743 2691 0 ½ ½ ½ ½ ½ 2.5 / 6 8.25
11 Vachier-Lagrave, Maksimë 2784 2630 0 ½ ½ ½ ½ ½ 2.5 / 6 7.25
12 Tari, Arian 2625 2698 ½ 0 ½ ½ ½ ½ 2.5 / 6 7.25
13 Anton Guijarro, David 2679 2613 0 ½ 0 ½ ½ ½ 2.0 / 6
14 Donchenko, Aleksandër 2668 2571 0 0 ½ ½ 0 ½ 1.5 / 6

Raundi i lojrave 6

2021 Çiftet Tata Steel Chess raundin 7


Shiko gjithashtu:Source link

LE PERGJIGJE

T'lutem fut komentin tuaj!
T'lutem fut emrin ketu