Sot, Chess.com bëri dy ndryshime të rëndësishme në sistemin tonë të vlerësimit Daily Chess. Së pari, të gjitha vlerësimet e Standardit Daily të Shahut mbi 1500 janë rritur me sasi të ndryshme. Së dyti, të gjitha vlerësimet e Daily960 mbi 1300 janë rritur me sasi të ndryshme.

Pas shumë analizave statistikore të vlerësimeve tona ditore të shahut dhe krahasimeve me vlerësimet tona të tjera, ne kemi përcaktuar se rritja e vlerësimeve për lojtarët në nivele specifike është mënyra më e mirë për të arritur vlerësime më të sakta për lojtarët në këto grupe vlerësimesh. Ky ndryshim do të sjellë vlerësimin mesatar ditor të shahut në Chess.com në përputhje me vlerësimet aktuale të Blitz Chess në vend.

Këtu është një ndarje e saktë se si do të rregullohen vlerësimet.

Rregullimi i vlerësimit ditor të shahut

 • 1500-1599 marrin 50 pikë vlerësimi të shtuara
 • 1600-1699 shtohen 100 pikë vlerësimi të shtuara
 • 1700-1799 shtohen 150 pikë vlerësimi të shtuara
 • 1800-1899 shtohen 200 pikë vlerësimi të shtuara
 • 1900-1999 shtohen 250 pikë vlerësimi të shtuara
 • 2000-2099 marrin 300 pikë vlerësimi të shtuara
 • 2100-2199 marrin 350 pikë vlerësimi të shtuara
 • 2200+ marrin 400 pikë vlerësimi të shtuara

Rregullimi i vlerësimit Daily960

 • 1300-1399 marrin 50 pikë vlerësimi të shtuara
 • 1400-1499 marrin 100 pikë vlerësimi të shtuara
 • 1500-1599 marrin 150 pikë vlerësimi të shtuara
 • 1600-1699 shtohen 200 pikë vlerësimi të shtuara
 • 1700-1799 shtohen 250 pikë vlerësimi të shtuara
 • 1800-1899 shtohen 300 pikë vlerësimi të shtuara
 • 1900-1999 shtohen 350 pikë vlerësimi të shtuara
 • 2000+ marrin 400 pikë vlerësimi të shtuara

* SHENIM: Nëse nuk i shihni ende këto azhurnime të vlerësimit, ju lutemi kini durim. Duhet të përpunohet për ju në ditën ose dy ditët e ardhshme.Source link

LE PERGJIGJE

T'lutem fut komentin tuaj!
T'lutem fut emrin ketu