Three muaj më pas nga kalimi i Diego Armando Maradona dhe, ndërsa sistemi argjentinas i drejtësisë vazhdon hetimet e tij për rrethanat, vajzat e përjetshme të Nr.10 kanë folur se si dëgjuan për vdekjen e babait të tyre.

Dëshmitë e Dalma, Gianinna dhe Jana janë zbuluar në televizion.

Dalma zbuloi se Gianinna e thirri atë për të thënë se po përpiqeshin të ringjallnin babanë e tyre.

Dalma pastaj informoi nënën e saj dhe shkoi ta merrte, kur Gianinna thirri përsëri.

“Gjatë rrugës, motra ime thirri përsëri për të pyetur ku ishim,” tha Dalma.

“Kur mbërritëm, ata na thanë se ai kishte vdekur, se ishin përpjekur ta ringjallnin atë për një orë dhe ai do të kishte pasur një arrest kardiopulmonar.

“Nuk kishte asgjë që ata mund të bënin.”

Gianinna, ndërkohë, së pari dëgjova lajmin e keq nga një psikiatër Agustina Cosachov.

“[She] më tha babai im nuk kishte puls, se ata po përpiqeshin ta ringjallnin atë, “tha Gianinna.

“Kam arritur në vendin e babait tim rreth orës 13:00, kudo kishte ambulanca.

“Mjeku erdhi të më thoshte se nuk kishte asgjë që mund të bënin … Unë insistova por ai tha se ata do të përpiqeshin për një orë.”

Jana, Diegovajza më e vogël, e dëgjuar nga një mik dhe radio.

“Gjatë rrugës një mik shkroi dhe tha” Unë jam këtu për çdo gjë që ju nevojitet “, por unë nuk e kam menduar shumë,” tha Jana.

“Kam një mesazh tjetër ngushëllimi por përsëri vendosa të mos e besoj.

“Pastaj gjysma e një blloku para se të mbërrinin ata e njoftuan atë në radio.”

Source link

LE PERGJIGJE

T'lutem fut komentin tuaj!
T'lutem fut emrin ketu