Tai Shtetet e Bashkuara vazhdojnë të bien shkurt. Pas dështimit për të arritur Kupën e Botës 2018 në Rusi, USMNT tani kanë humbur për të shkuar në Lojërat Olimpike në Tokio, duke rënë 2-1 në Hondurasi.

Pavarësisht se kanë patur brezin e tyre më të madh të talenteve, SHBA kanë dështuar të bëjnë atë që kishin synuar të bënin. Sidoqoftë, nuk është dështimi i tyre i parë apo edhe i dytë. Ata gjithashtu arritën të humbin në Londër 2012 dhe Lojërat në Rio në 2016 gjithashtu.

Kuriozisht, Hondurasi janë shfaqur në rrugën e tyre më shumë se një herë. Ishte ekipi i Hondurasit që i mbajti larg nga Rio dhe tani Tokyo.

Londër 2012

Gjatë rrugës për në Lojërat Olimpike, SHBA ranë në grupin e tyre që përbëhej nga El Salvador, Kanada dhe Kubë, duke përfunduar me vetëm katër pikë.

Rio 2016

Duke udhëhequr grupin me nëntë pikë, ata dukej se ishin në rrugën e tyre për në turne, pasi kishin mundur Kubë, Kanada dhe Panama. Por ata u takuan Hondurasi në gjysmëfinale dhe humbi 2-0.

Tokio 2020

Rruga e tyre drejt Olimpiadës në Tokio përfundoi kundër të njëjtëve kundërshtarë. Ata përfunduan të dytët në një grup me Meksika, Kosta Rika dhe Republika Domenikane, por përsëri humbi në gjysmëfinale.

Source link

LE PERGJIGJE

T'lutem fut komentin tuaj!
T'lutem fut emrin ketu