Aktualizado

08/04/2021 –
16:34

Antoine Griezmann u bë baba për herë të tretë të enjten në mëngjes kur gruaja e tij Erika Choperena lindi Alba.

Çuditërisht, të gjithë fëmijët e tyre kanë lindur në 8 Prill, me Mia duke ardhur i pari në 2016 dhe Amaro duke lindur tre vjet më vonë në të njëjtën ditë.

“Sot mbushen dy e pesë vjet që kur keni ardhur”, shkruajti Choperena në rrjetet sociale për të uruar ditëlindjen e fëmijëve të saj.

“Ju revolucionarizuat botën tonë dhe na bëtë të rritemi, të mësojmë dhe të jemi më të mirë.

“Nëna dhe babai nuk mund të jenë krenarë për ato që na keni bërë të ndërtojmë. Ne ju duam pafundësisht, çmendurisht dhe lirshëm”.

Ndërkohë, Griezmann nuk morën pjesë në Barcelonasesionin e trajnimit të enjten për të qenë i pranishëm në lindjen e fëmijës së tij të tretë.

Francezi do të stërvitet përsëri me pjesën tjetër të shokëve të tij të skuadrës të Premten, një ditë para Klasikos kundër Real Madrid.

Source link

LE PERGJIGJE

T'lutem fut komentin tuaj!
T'lutem fut emrin ketu