Barcelona president Joan Laporta vazhdon të bashkojë bordin e tij të drejtorëve, me 58-vjeçarin që ka emëruar disa nënkryetarë të rinj, midis pozicioneve të tjera, gjatë takimit të tij të dytë të bordit në Camp Nou të Martën.

Antonio Escudero është emëruar si nënkryetar i Zonës Sociale dhe Juli Guiu si nënkryetar i zonës së marketingut.

Këto qëndrime janë përveç atyre të rëna dakord në takimin e parë: Rafael Yuste si nënkryetar i lartë i Zonës Sportive; Elena Fort si nënkryetar i Zonës Institucionale; dhe Eduard Romeo si nënkryetar i Zonës Ekonomike.

Bordi gjithashtu ka rënë dakord të zgjedhë Elena Fort si zëdhënës i bordit të drejtorëve dhe Kampet e Miquel si zëvendës zëdhënës.

Përveç kësaj, Laporta dhe ekipi i tij kanë caktuar Josep Cubells si drejtor i ngarkuar me basketboll; Joan Sole si drejtor i ngarkuar me hendboll; Xavier Barbany si drejtori i ngarkuar me hokej; Aureli Mas si drejtor i ngarkuar me futsal; Xavier Puig si drejtoresha e ngarkuar me futbollin e grave; dhe Joan Soler si drejtori përgjegjës i futbollit të akademisë.

Më shumë pozicione

Bordi i drejtorëve gjithashtu ra dakord në mbledhjen e sotme për të emëruar Josep-Ignasi Macia si drejtori përgjegjës i Zonës Sociale; Jordi Llaurado si drejtori përgjegjës i Espai Barca; Alfons Castro si drejtori i ngarkuar me sigurinë; dhe Josep Maria Albert si zëvendës i CEO.

Source link

LE PERGJIGJE

T'lutem fut komentin tuaj!
T'lutem fut emrin ketu