Lionel Messi dhe bashkë. janë ende në një lartësi pas kthimit të tyre në mesjavë, por tani fokusi kthehet te LaLiga Santander me Osasuna vs Barcelona në El Sadar të shtunën në mbrëmje.

Palët Navarre dhe Katalanase do të takohen përsëri pas Barcelona fitoi 4-0 në Camp Nou kundër Osasuna në fillim të sezonit, por Osasuna fitoi një barazim dhe një fitore kundër fushatës së fundit të Blaugrana.

Barcelona kanë disa dëmtime për këtë ndeshje pasi Gerard Pique dhe Ronald Araujo bashkohen Sergi Roberto, Ansu Fati dhe Philippe Coutinho në raportin mjekësor.

Osasuna vs Barcelona: Kur fillon?

Kjo ndeshje e shtunë në mbrëmje do të zhvillohet në 21:00 CET, koha lokale në territorin spanjoll.

Kjo është ora 15:00 ET në SHBA, ose 20:00 CET në MB.

Osasuna vs Barcelona: Ku ta shikoni?

Në Spanjë, kjo ndeshje do të shfaqet në Movistar. Në Shtetet e Bashkuara, Osasuna vs Barcelona do të transmetohet në beIN Sports.

Diku tjetër, takimi do të shfaqet në Premier Sports dhe LaLigaTV në Mbretërinë e Bashkuar, në beIN Sports dhe Kayo Sports në Australi dhe në SuperSport në Afrikën e Jugut.

Për më tepër, kjo ndeshje LaLiga Santander do të trajtohet në një blog të drejtpërdrejtë në MARCA.com/en. Pas orarit të plotë, raporti i ndeshjes do të jetë i disponueshëm në faqen e internetit së bashku me vlerësimet e lojtarëve, kuotat pas ndeshjes dhe reagimet dhe analizat e mëtejshme.





Source link

LE PERGJIGJE

T'lutem fut komentin tuaj!
T'lutem fut emrin ketu