Mino Raiola ka qenë në një turne mini-evropian ditët e fundit ndërsa klubet fillojnë të bëjnë kërkime në lidhje me klientin e tij Erling Haaland.

Agjenti ishte brenda Barcelona ku foli me të Joan Laporta dhe ekipin e tij, por raporte të caktuara që përmbajnë detaje të komisionit që ai gjoja kishte kërkuar ishin mohuar.

“Lajmet e rreme udhëtojnë shpejt dhe larg”, shkroi ai në mediat sociale, mbi një imazh të komisionit të pretenduar që ai po kërkonte.

RAC 1 zbuloi shifrat që Raiola me sa duket i kishte paraqitur Laporta në takimin që patën të enjten, së bashku me babanë e lojtarit, Alf-Inge Haaland.

Lidhur me komisionet, shifra pretendohej të ishte 40 milion euro, 20 për Raiola dhe Alf-Inge.

Source link

LE PERGJIGJE

T'lutem fut komentin tuaj!
T'lutem fut emrin ketu