FIFA 21 do të dalë në PlayStation 4 dhe PlayStation 5 këtë dimër – a mund të luani mes brezave të konzollave në edicionin e fundit të lojës së futbollit?

FIFA 21 do të jetë një nga lojërat më të shitura në PlayStation 4 dhe PlayStation 5 në 2020-21 pasi tifozët e futbollit kanë një shans për të luajtur si lojtarët dhe skuadrat e tyre të preferuar.

Lojë online është jashtëzakonisht popullor në FIFA 21, me mënyra lojë si FIFA Ultimate Team, Online Seasons dhe Pro Clubs duke vendosur njerëzit në të gjithë botën kundër njëri-tjetrit.

Ju mund të luani kundër ose me miqtë në internet në PlayStation 4 dhe PlayStation 5, por ky është viti i parë në disa sezone ku njerëzit do të ndahen shumë nëpër breza të ndryshëm të konsolës.

Përmbajtja

  1. A mund të luaj FIFA 21 në PlayStation 5 kundër lojtarëve të PlayStation 4?
  2. A mund të luaj kundër lojtarëve të Xbox Series X duke përdorur FIFA 21 në PlayStation 5?
  3. Si mund ta azhurnoj FIFA 21 nga PlayStation 4 në PlayStation 5?
  4. A do të kopjojë Ekipi im Ultimate përtej PlayStation 4 në PlayStation 5?
  5. A mund të luaj akoma me ekipin tim Ultimate në PlayStation 4 pasi kam luajtur në PlayStation 5?

A mund të luaj FIFA 21 në PlayStation 5 kundër lojtarëve të PlayStation 4?

Të luash kundër miqve të tu apo edhe me ta duke përdorur mënyrën Co-Op është një nga mënyrat më argëtuese për të luajtur FIFA 21.

Pro Clubs është gjithashtu jashtëzakonisht popullor pasi mund të krijoni një ekip prej 11 lojtarësh, të gjithë duke luajtur online menjëherë kundër klubeve të tjera nga e gjithë bota.

Co-Op është futur në Ekipin FIFA Ultimate për FIFA 21, do të thotë që një vizitor në internet mund të bjerë brenda dhe t’ju ndihmojë të kontrolloni anën tuaj në FUT.

Sidoqoftë, nëse jeni duke luajtur në tastiera të ndryshme, nuk është e mundur të luani me ose kundër miqve në FIFA 21.

Kjo do të thotë nëse keni azhurnuar në FIFA 21 në PlayStation 5, nuk do të jeni në gjendje të luani me ose kundër miqve që ende luajnë në PlayStation 4.

EA Sports konfirmoi se ndër-loja nuk do të mbështetej gjatë një seance Q&A në llogarinë e tyre të FIFA Komunikimi i Drejtpërdrejtë në Twitter:

“Ju nuk do të jeni në gjendje të luani midis brezave të konzollave ose të luani në FIFA 21. Sidoqoftë, do të jeni në gjendje të kryeni progresionin tuaj FUT nga PS4 në PS5 dhe Xbox 1 në Xbox Series X.”

A mund të luaj kundër lojtarëve të Xbox Series X duke përdorur FIFA 21 në PlayStation 5?

Për fat të keq, përveçse nuk jeni në gjendje të luani kundër lojtarëve të PlayStation 4 duke përdorur FIFA 21 në PlayStation 5, nuk do të jeni në gjendje të luani kundër lojtarëve të FIFA 21 në Xbox One ose Xbox Series X / S.

Ndër-loja nuk mbështetet në FIFA 21, por versionet e ardhshme të FIFA mund të kenë ndër-lojë ku shumë konzola mund të luajnë së bashku ose kundër njëra-tjetrës në internet.

Lojëra të tjera në PlayStation 5 dhe Xbox Series X mbështesin ose do të mbështesin lojën e kryqëzuar, duke përfshirë Destiny 2, Chivalry 2, Fortnite dhe Worms Rumble.

Worms Rumble është falas për abonentët e PlayStation Plus në dhjetor dhe do t’u japë lojtarëve një shans për të provuar lojën ndër-platformë kundër lojtarëve në Xbox dhe madje edhe në PC.

Si mund ta azhurnoj FIFA 21 nga PlayStation 4 në PlayStation 5?

Kushdo që ka blerë FIFA 21 në PlayStation 4 mund të shkarkojë FIFA 21 në PlayStation 5 duke përdorur Oferta e të Drejtës së Dyfishtë të EA Sports.

Ju mund të azhurnoni në çdo kohë gjatë sezonit ose duke u futur në llogarinë e Rrjetit PlayStation ku keni blerë versionin PS4 ose duke futur diskun PS4 në diskun PS5.

Sidoqoftë, kushdo që ka blerë kopjen fizike të FIFA 21 për PlayStation 4 mund të azhurnohet në PlayStation 5 vetëm nëse ka versionin disk të konsolës së re.

A do të kopjojë Ekipi im Ultimate përtej PlayStation 4 në PlayStation 5?

Duke përdorur ofertën me të Drejta të Dyfishta, ju mund të azhurnoni kopjen tuaj të FIFA 21 nga PS4 në PS5 dhe të sillni disa nga përparimet tuaja në konsolën e re.

Kjo ju lejon të mbani përparimin e Ekipit tuaj Ultimate dhe përparimin e Voltës në PlayStation 5.

Sidoqoftë, përparimi që keni bërë në sezonet në internet dhe modalitetin e karrierës nuk mund të kopjohet në konsolën e re.

Progresi i Klubeve Pro dhe Seasoneve të Bashkëpunimit përcaktohet gjithashtu vetëm në një konsol dhe nuk transferohet nga tastiera në tastierë.

A mund të luaj akoma me ekipin tim Ultimate në PlayStation 4 pasi kam luajtur në PlayStation 5?

Meqenëse loja me ndër-konzolla nuk lejohet në FIFA 21, shumë njerëz mund të dëshirojnë ende të luajnë versionin PlayStation 4 të FIFA 21 kundër miqve të tyre, pavarësisht se kanë blerë një PlayStation 5.

Për fat të mirë, përparimi i Ultimate Team mund të bartet përpara dhe prapa përmes PS4 dhe PS5, që do të thotë që ju përsëri mund të luani Co-Op Ultimate Team duke përdorur ekipin tuaj FUT edhe pas azhurnimit në konsolën e re.

“I gjithë progresi që bëni ose përmbajtja që fitoni brenda Ekipit FIFA 21 Ultimate (përfshirë lojtarët, sendet, monedhat, Pikët FIFA, rekordin e ndeshjeve dhe vendosjen e tabelave të klasifikimeve), si dhe të gjitha përparimet në Volta … do të transferohen nga PlayStation 4 në PlayStation 5 dhe prapa, ose Xbox One në Xbox Series X dhe mbrapa, “konfirmoi EA Sports.

Source link

LE PERGJIGJE

T'lutem fut komentin tuaj!
T'lutem fut emrin ketu