Kapiteni i Liverpool Jordan Henderson ka njoftuar se është bërë ‘Kampioni’ i parë zyrtar i Bamirësive NHS së bashku. Kjo vijon nga puna e tij pranverën e kaluar kur ai nisi #PlayersTogether për të ndihmuar mbështetjen dhe mbledhjen e parave për NHS në luftën kundër koronavirusit.

Apelimi #PlayersTogether gjeneroi fonde për të ndihmuar ata që luftojnë me pandeminë në vijën e frontit të NHS. Henderson tani do të marrë një rol më të gjerë me të cilin do të sjellë dritë në punën e bërë nga bamirësi të ndryshme NHS dhe qëllimet e mbështetjes afatgjatë, si dhe afatshkurtër.

“Si pjesë e përfshirjes në Bamirësitë e NHS Së bashku kam dëgjuar nga dora e parë nga stafi i NHS rreth sfidave me të cilat përballen dhe sesi dhurimet po u bëjnë një ndryshim të tillë atyre. Si kampion zyrtar i bamirësisë do të bëj atë që mundem për të ndriçuar punën e mahnitshme që bamirësitë e NHS bëjnë për të mbështetur NHS, “shpjegoi Henderson në një video të postuar në Twitter.

“Marrëdhënia ime me Organizatat Bamirëse të NHS Së bashku filloi në Prill me fillimin e thirrjes #PlayersTogether Covid-19 dhe duke pasur anëtarë të familjes që punojnë për NHS që unë njoh si dhe këdo se çfarë ndikimi ka pasur pandemia në të gjithë bordin. Unë gjithashtu isha jashtëzakonisht mirënjohës për NHS për kujdesin që i dhanë babait tim vitin e kaluar kur ai u trajtua nga kanceri. “

Paratë që Henderson do të ndihmojë në mbledhjen e bamirësive të NHS Së bashku do të shpërndahen në bamirësi të ndryshme NHS në të gjithë vendin, duke siguruar ‘cilido mbështetje do të bëjë ndryshimin më të madh për stafin, vullnetarët dhe pacientët.’

Jordan Henderson
Henderson më parë udhëhoqi thirrjen #PlayersTogether për NHS | Shaun Botterill / Getty Images

Kjo mund të përfshijë vendosjen e mënyrave që pacientët e izoluar të flasin me të dashurit, duke ofruar hapësira për stafin për të pushuar gjatë ndërrimeve të gjata dhe sigurimin e mbështetjes psikologjike. Në komunitet, fondet mund të ndihmojnë në mbështetjen e bujtinave dhe shëndetit të komunitetit dhe kujdesit shoqëror. Ekziston gjithashtu një mbështetje shtesë për njerëzit që preken në mënyrë disproporcionale nga koronavirusi, përfshirë pacientët dhe stafin nga komunitetet BAME dhe ata që jetojnë me aftësi të kufizuara.

Henderson vazhdoi të shpjegonte, “Në planin afatgjatë, paratë e mbledhura do të financojnë gjithashtu programe për të ndihmuar personelin dhe familjet të rikuperohen plotësisht pasi kriza të jetë zbutur, duke zvogëluar ndikimin afatgjatë mbi ta dhe njerëzit për të cilët interesohen.”

Për më shumë nga Jamie Spencer, ndiqeni atë Cicëroj dhe Facebook!

Source link

LE PERGJIGJE

T'lutem fut komentin tuaj!
T'lutem fut emrin ketu