City Boys hezitojnë të thyejnë bankën kur të kthehen në Super League të Malajzisë sezonin e ardhshëm.

Duke kryer fazat e para të ushtrimit të tyre të privatizimit / ndarjes së bashku me pothuajse të gjitha ekipet profesionale malajziane këtë sezon siç udhëzohet nga FA Malajzisë (FAM), Kuala Lumpur tani po kërkojnë të ofrojnë një pjesë të pakicës së pronësisë së klubit.

Ekipi i tyre profesional për momentin është plotësisht në pronësi të Kuala Lumpur FA (KLFA) sipas sekretarit të përgjithshëm të shoqatës Nokman Mustaffa, i cili synon të mbajë pronësinë e shumicës.

“Kompania e klubit është Kuala Lumpur United Sdn. Bhd. Dhe drejtohet nga KLFA për momentin. Nëse ka palë të interesuara në aksione, ne jemi të gatshëm të ulemi me ta.

“Ne kemi qenë në diskutime me një palë të interesuar, por ata duan 70 përqind të aksioneve ndërsa ne (KLFA) jemi të gatshëm të shesim vetëm 30 përqind të pronësisë tani. Por ne do të diskutojmë këtë çështje të pronësisë me [KLFA] ekso, për të parë nëse ata janë të gatshëm të lëshojnë 70 përqind. Ne do të kemi një vendim deri në fund të vitit, “shpjegoi ai për shtypin në Putrajaya të Mërkurën, 16 Dhjetor.

Ai nuk pranoi të zbulonte përgatitjet e tyre të listës 2021 në detaje, përveç nevojës që klubi të kufizonte shpenzimet e tyre në kthimin e tyre në Super League të Malajzisë.

“Ne po mbajmë 12 lojtarë në listën tonë ndërsa promovojmë gjashtë ose shtatë lojtarë të rinj për të mbushur boshllëqet.

“Paulo Josue është i vetmi lojtar i huaj që është konfirmuar për sezonin e ardhshëm deri më tani, ndërsa pjesa tjetër ende po diskutohet. Pandemia ka prekur financat tona dhe ne jemi të gatshëm të diskutojmë [contract extension] nëse ata janë të gatshëm të marrin një zbritje prej 20 deri në 30 përqind, “vuri në dukje Nokman sinqerisht.

Ai gjithashtu zbuloi planin e klubit për të ribranduar veten për sezonin e ardhshëm.

“Ne nuk kemi vendosur ende për të, por ne mund të marrim emrin e Kuala Lumpur Warriors, për të identifikuar veten përveç M3 KL Rovers.”Source link

LE PERGJIGJE

T'lutem fut komentin tuaj!
T'lutem fut emrin ketu