Maradona Kanë kaluar tre muaj

Leopoldo Luque, bijat e Maradona dhe avokatit Matias Morla.
Leopoldo Luque, bijat e Maradonës dhe avokati Matias Morla.

Source link

LE PERGJIGJE

T'lutem fut komentin tuaj!
T'lutem fut emrin ketu