Maradona Orientohet nga familja dhe bamirësia

Morla: Ka qenë një Maradona më i qetë, më pak i diskutueshëm në periudhën e fundit të jetës së tij

Source link

LE PERGJIGJE

T'lutem fut komentin tuaj!
T'lutem fut emrin ketu