Real Madrid president Florentino Perez i ka kërkuar bordit zgjedhor të klubit të hapë procedurën për të thirrur zgjedhjet për presidencën dhe bordin e drejtorëve.

Për momentin, vetëm Florentino ka konfirmuar synimin e tij për të dalë në zgjedhje, me asnjë anëtar tjetër që e ka ndërmarrë këtë hap. Nëse kjo vazhdon të jetë kështu, Perez do të zgjidhej automatikisht për një mandat të ri të detyrës.

“Presidenti, pasi ka dëgjuar mbledhjen e sotme të bordit të drejtorëve, dhe në përputhje me nenin 38, seksioni b të Real Madrid CF statutet, i ka kërkuar bordit zgjedhor të fillojë procedurën për të thirrur zgjedhjet për president dhe bordin e drejtorëve, “tha deklarata e Real Madrid.

Zgjedhjet e fundit në Real Madrid që përfshinte votimin u kthye në 2006, pas largimit të Florentino Perez, i cili kishte qenë në krye midis korrikut 2000 dhe shkurtit 2006. Këto zgjedhje u fituan nga Ramon Calderon, i cili dha dorëheqjen në janar 2009.

Source link

LE PERGJIGJE

T'lutem fut komentin tuaj!
T'lutem fut emrin ketu