Një iniciativë emocionuese e marrë nga Manchester si pjesë e fushatës së tyre #SameGoals për vajzat e reja që e duan futbollin …

Muajin e kaluar, fushata e Manchester City #SameGoals, një iniciativë emocionuese për vajzat e reja që e duan futbollin u kthye dhe ju mund të jeni pjesë e nismës.

Man City filloi iniciativën #SameGoals në 2018 në një përpjekje për të rritur pjesëmarrjen e femrave në futboll. Qëllimi kryesor i lëvizjes sociale është të frymëzojë gjeneratën e ardhshme të grave futbolliste.

Fushata ka qenë një sukses që nga fillimi i saj, duke parë mbi 4000 vajza që marrin pjesë në të gjithë botën.

#SameGoals premton të ofrojë një futboll të veçantë me edicion të kufizuar të siguruar nga PUMA për çdo vajzë që ndan një video që tregon ato duke shënuar – ose kursyer – një qëllim për të rritur pasionin e saj dhe për ta ndihmuar atë të përqendrohet në arritjen e ëndrrave të saj.

Për të marrë topin e tyre falas, vajzat duhet të postojnë një video në Twitter ose Instagram që i tregon ato duke shënuar – ose kursyer – një gol duke përdorur #SameGoals. Qëllimi mund të krijohet kudo duke përdorur çdo lloj topi; sa më kreative, aq më mirë. *

Përndryshe, pjesëmarrësit mund të ngarkojnë videon e tyre në www.mancity.com/samegoals.

Në vitet e mëparshme, Man City ka pritur klinika trainimi me lojtarët në qytetet e tyre, ka zhvilluar turne të bazës dhe festivale futbolli. Këtë herë, në mes të pandemisë, Man City po përqafon botën virtuale.

Klubi do të punojë me PUMA për të siguruar mentorim për lojtaret dhe trajnerët femra në Mumbai me Parcham Collective dhe fondacionin OSCAR.

Sam Mewis Gratë Manchester City 2020-21

Ky do të jetë një program gjashtë-mujor i cili do të ketë seanca virtuale ku trajnerët nga Man City përqendrohen në udhëheqjen, komunikimin, menaxhimin e sjelljes dhe zërin e të rinjve.

Një shtesë tjetër e re për iniciativën në 2021 është që kushdo që merr pjesë në fushatë do të ketë qasje në garat pa para, duke përfshirë mundësinë për shtatë skuadra të fitojnë një Paketë të Ekipit të Paketës së Ekipit Ultimate PUMA të Ekipit duke përfshirë komplete të plota, futboll, pajisjet dhe biblat.

Mesfushori i Manchester City dhe USWNT Sam Mewis tha: “Unë me të vërtetë po pres të përfshihem në #SameGoals të këtij viti. Edhe pse kam qenë vetëm në Klub për gjashtë muaj, unë mund të shihja menjëherë se sa vlera e Manchester City i inkurajon vajzat e të gjitha moshave për të luajtur futboll. ”

Gavin Makel, Drejtor Menaxhues i Manchester City Women, shtoi: “Rritja e pjesëmarrjes në nivelin bazë dhe inkurajimi i vajzave të reja që të kenë përvojën e tyre të parë të futbollit është diçka për të cilën ne, si një Klub, jemi jashtëzakonisht të apasionuar.”

Fushata është pjesë e zotimit dhe angazhimit të Man City për të vazhduar rritjen e lojës.

* Ndërsa kjo iniciativë zhvillohet në mediat sociale, pjesëmarrësit nën moshën 13 vjeç do të duhet të kërkojnë lejen e kujdestarit të tyre ligjor dhe të paraqesin qëllimet e tyre duke përdorur llogarinë e prindit ose kujdestarit ligjor në mediat sociale. Afati i fundit për hyrjet në #SameGoals është 23:59 të Premten, 12 Mars 2021.Source link

LE PERGJIGJE

T'lutem fut komentin tuaj!
T'lutem fut emrin ketu