Tai tre klube – Barcelona, Juventus dhe Real Madrid – të cilët janë ende të përfshirë fort në projektin e Superligës Evropiane kanë lëshuar një deklaratë të përbashkët për të shpjeguar se UEFA është detyruar të tërheqë çdo masë disiplinore të ndërmarrë kundër tyre ….Source link

LE PERGJIGJE

T'lutem fut komentin tuaj!
T'lutem fut emrin ketu