Ballia Tags La Liga

Tag: La Liga

MOST COMMENTED

Axe bie mbi Tony Pulis në Sheffield Wednesday ndërsa në radhë...

Sheffield Wednesday ka shkarkuar menaxherin Tony Pulis vetëm 45 ditë - dhe 10 ndeshje - pas emërimit të tij. Luftëtarët e Kampionatit e bënë...

HOT NEWS