Anastasiya Shoshyna Pezulluar Përkohësisht

Anastasiya Shoshyna është pezulluar përkohësisht për një shkelje të dopingut.

Lojtari polak doli pozitiv për Stanozolol, i cili është i ndaluar si një agjent anabolik në Listën e Ndaluar WADA 2020, njoftoi ITF. Testet pozitive për substancat jo të specifikuara përmbajnë një pezullim të përkohshëm të detyrueshëm.

Më shumë: Emrat e Nadalit Dreamndërr kundërshtar

Shoshyna 23-vjeçare siguroi një mostër urine në 26 Tetor 2020 gjatë pjesëmarrjes së saj në W25 Ted Republic Girls ‘, luajtur në Stamboll, Turqi nga 26 tetor deri më 1 nëntor. Kjo mostër u dërgua në laboratorin e akredituar të Agjencisë Botërore Anti-Doping në Montreal, Kanada për analiza, dhe u zbulua se përmbante metabolitë stanozolol.

Express Tenisi

Shoshyna, e cila arriti një gradë të lartë në karrierë me Nr. 279 në 20 maj, 2020, u akuzua për një shkelje anti-doping në 30 nëntor, 2020. Ajo u pezullua përkohësisht me efekt nga 12 dhjetor, 2020.

Shoshyna kishte (dhe ruan) të drejtën të kërkojë nga Kryetari i Tribunalit të Pavarur të thirrur për të dëgjuar çështjen e saj pse pezullimi i përkohshëm nuk duhet të vendoset, por ka zgjedhur të mos e ushtrojë atë të drejtë deri më sot, njoftoi ITF.

Kredia e fotografisë: Anastasiya Shoshyna Facebook

.Source link

LE PERGJIGJE

T'lutem fut komentin tuaj!
T'lutem fut emrin ketu