Shtëpia e miut: AO kërkon që lojtarët e karantinimit mos i ushqejnë minjtë

Kangurët dhe arinjtë e koalës janë simbole të Australisë për vizitorët.

Kohët e fundit, karantina e hotelit është bërë një shtëpi miu për një lojtar.

Tiley në Adelaide Bubble: Natyra e Biznesit

Julia Putintseva, një nga 72 lojtarët e mbyllur në karantinë e vështirë në dhomën e saj të hotelit në Melburn, u ankua te stafi i hotelit për një mi në dhomën e saj.

Putintseva raporton se ajo u transferua në një dhomë të re vetëm për të gjetur një familje minjsh në festën e mirëseardhjes.

Ministrja e policisë së shtetit Victoria Lisa Neville i tha stafit të medias ka inkurajuar lojtarët të “minimizojnë ndërveprimin” me minjtë.

“Siç e kuptoj, mund të ketë pasur disa ushqime në vazhdim,” tha Neville. “Ne do të vazhdojmë të bëjmë kontrollin e dëmtuesve nëse do të kemi nevojë, por shpresojmë që puna e kontrollit të dëmtuesve që u bë këtë javë do të ketë rregulluar problemin.”

Krediti i fotografisë: Yulia Putintseva Instagram

.Source link

LE PERGJIGJE

T'lutem fut komentin tuaj!
T'lutem fut emrin ketu